Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy gyűrűt a mosógép mellett a földön mit csináljak vele? Barátome? Meg akarja kérni a kezem?
Tegnap mikor felporszivoztam olyan ideges fejjel nézett rám én már megijedtem tőle. Ki vette a kezemből a porszivot és atnezte kérdeztem mit keres mondta idegesen hogy semmit. Most jutott eszembe hogy a gyűrűt kereshette.
Nagyon szép gyűrű
Akkor most el vagy jegyezve?
És arra mit mondott, hogy mit keresett a földön a gyűrű?
Ha neked vette akkor mutasson számlát!
Én nem hinném el,főleg nem úgy hogy a földön találtam a fürdőszobába.
Az eljegyzési gyűrűket díszdobozban tárolják nem csak úgy széthajigálják.
Ha nincs számla akkor mondja meg szépen hogy honnan vette,odamentek megkérdezed hogy tényleg onnan van e és hogy ott volt e a delikvensed.
A nyakamat teszem rá hogy szeretőjé a gyűrű.
Vagy ahogy az egyik válaszoló írta,rakd fel facere hogy találtad a gyűrűt és aki bizonyítani tudja hogy az övé annak odaadod.
Gyorsan meglesz a szerető :D
Hát lányom, te is olyan egyszerű vagy mint a faék. Volt egy egész éjszakája agyalni rajta, hogy mivel másszon ki a dologból, ha megtalálod a nője gyűrűjét. Természetesen azzal, hogy neked vette, hogy el tudjon jegyezni.
Most pedig egy idegen nő, a pasid szeretője gyűrűjével lettél "menyasszony". Nem tudom sírjak vagy nevessek-e rajtad.
Mondjuk az írásképedet nézve úgy sejtem, romák vagytok. Ebben az esetben azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ellopta valakitől. Ez megmagyarázza a doboz hiányát, meg hogy ennyire figyelt a gyűrűre, hogy csak úgy elhányta a lakásban. Hiszen nem került pénzébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!