Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illetlenség elmenni a párotokkal az osztály találkozóra?
Nálunk egy osztálytalálkozó volt eddig. Ott néhány hozták a párjukat. Végig együtt pusmogtak, az adott osztalytars hozzá se szólt senkihez. A pár sem tudott hozzá szólni a régi sztorikhoz.
Szerintem nincs értelme vinni magaddal, de a te dolgod.
Nekem eddig 1 osztalytalalkozom volt es oda senki sem vitte a parjat.
Amikor anyameknak volt osztalytalalkozo akkor ott vittek az emberek a parjukat.
Szerintem megbeszeles kerdese. Meg kell kerdezni oket errol.
Nekem mostanaban lenne esedekes a 10 eves osztalytalalkozo de kulfoldon elek, nem tudnek elmenni.
Ha aeepen ugy alakulna hogy akkor lennek Magyarorszagon mikor osztalytalalkozo van akkor vinnem a felesegem ha a tobbiek is viszik a parjukat. Valoszinuleg a felesegem nem akarna jonni mert nem ert magyarul es csak unatkozna.
A parod nem ismeri az osztalyodat valoszinuleg tehat nem is erdekelne ot az idegenek elettortenete.
Én már jópár osztálytalálkozón túl vagyok.
Mind általános iskolain, mind középiskolain, mind egyetemin (bár azt nem "osztály"találkozónak hívja az ember.
Mi mindig hoztuk a párjainkat.
Mindenki mindenkinek be lett mutatva. Amikor olyan történet került szóba, amit nem meséltünk el otthon magunktól, akkor gyorsan pár félmondatban elmondtuk, hogy mi volt és hogyan.
Aztán a felénél nagyjából szétváltak a nők és férfiak (függetlenül attól, hogy partner vagy osztálytárs) és a témák is olyanná alakultak.
Mi férfiak bevontuk a nőkről, horgászatról, sportról, autókról, tőzsdéről, politikáról szóló beszélgetésekbe a hölgy osztálytársak partnereit.
A hölgy osztálytársaink pedig bevonták a mi barátnőinket/feleségeinket a férfiakról, színészekről, divatról, ékszerekről, utazásról, és a "kinek a férje jobb" témáról beszélgetésekbe.
Végül a party végére újra egy nagy csapat lesz az egész és mindenki közösen beszélget.
.
Természetesen ezt mi direkt így találtuk ki, így beszéltük meg a kezdetektől!
Szóval nem egyetemes igazság, hogy másoknál is ilyen jól sikerülne. Mindenféleképpen egyeztesd le / egyeztesse le a párod, hogy mehet-e a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!