Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőként mindig mindenhol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mindig mindenhol "tiptop"-nak kellene lenni?

Figyelt kérdés

Én bevallom őszintén, hogy vannak olyan pillanataim, amikor pont nem érdekel, hogy hogyan nézek ki vagy, hogy milyen a környezetem. Fel tudok öltözni normálisan, az alkalomnak megfelelően és értelemszerűen tiszta, ápolt vagyok. Nem viszem túlzásba, de mindig tiszta, vasalt ruhákat hordok, megcsinálom a hajam, sminkelek, szép a körmöm, használok dezodort, parfümöt és miegymás, de otthon nem fordítok ezekre nagy figyelmet, mert nem érdekel. Nem azt kell elképzelni, hogy pl. egy óriási bűzfelhőben ücsörgök és hessegetem a legyeket, amik jönnek a zsíros hajamra meg a rothadó kajafoltos ruháimra. Viszont szeretek otthon pizsiben fetrengeni a kanapén, 'úgy ahogyan sikerül" módon feltűzött hajjal, párnanyomott arccal, mezítláb és nem rohanok azonnal a fürdőbe, ha látom, hogy kezd borostás lenni a lábam vagy lekopott a körömlakkom. Normális otthoni ruháim vannak, tehát nem koszosak, szakadtak vagy kinyúltak. Akkor is normálisan tisztálkodom, ha éppen nem kell mennem sehová és nem vagyok büdös vagy retkes, de előfordul, hogy a szokásosnál később mosom meg a hajamat vagy mondjuk kihagyok egy esti fürdést, mert elszunyókálok a kanapén filmezés közben. A környezetemmel is hasonló a viszonyom. Ugyanígy nem egy disznóólat kell elképzelni, de nem vagyok annak a híve, hogy múzeumban lakjak és engem nem zavar, ha látszik egy lakáson, hogy ott valóban laknak emberek. Nem zavar, ha pl. nincsen azonnal elmosogatva, mert majd megcsinálom később vagy, ha ott áll egy darabig a mosatlan ruha, nincsen minden rögtön elpakolva az asztalról és ilyenek. Nem szoktam minden reggel bevetni az ágyam vagy elpakolni az ágyneműt a tartóba, a kávéscsészét is kint hagyom a pulton reggelente, felőlem a macska is felfeküdhet a kanapére és az ablakot sem kezdem el suvickolni eső után.

Nekem ez a normális, én így érzem jól magam. Jelenleg egyedül lakom, tehát ez így pont meg is felel. Viszont korábban lakótársakkal is éltem és ott sem okozott ez semmiféle konfliktust, nem éreztem magam egy lusta trehány disznónak vagy igénytelennek hozzájuk képest. Viszont csomó női családtagtól, ismerőstől olyan véleményeket hallok, hogy ez undorító és nem tudok háztartást vezetni, mi lesz velem majd egy párkapcsolatban, senki nem nézi el ezt a fajta hozzáállást és életmódot.

2019. júl. 9. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nem.

2019. júl. 9. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Igen.
2019. júl. 9. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Otthon a szabadidődben olyan vagy, amilyen lenni akarsz. Egyébként meg olyan és annyira, amennyire meg akarsz felelni.
2019. júl. 9. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Első válaszoló :D
2019. júl. 9. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ezt hallgatom en is. Meg nem jottem ra, hogy mi az oka annak, hogy ennyire maskepp latjak pl. a noi rokonaim ezt a kerdest. En se szeretnek egy laboratoriumban elni. Alapveto dolgok megvannak, de sose ertettem mire jo az ha pl rogton ebed utan rohanok es csillogo rendet varazsolok a konyhaban. Kicsit pihenek, jol erzem magam ebed utan es kesobb elpakolok. Vagy pl melegitoben lenni otthon. Nehany pasinak az az elkepzelese, hogy a no majd otthon is miniszoknya, magassarku komboban sikalja a furdoszobat, mert az milyen szexi. Ha lesz egyszer csaladom, ott is azt szeretnem ha otthon erzese lenne a helynek nem egy kirakat, egy ikeas inpiracio ahol minden tokeletes.
2019. júl. 9. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

XD ez a kérdés annyira én...

Pénteken párom elutazott, vasárnap este jött haza. Egész hétvégén ugyanabban a ruhában rohadtam a kanapén, mert nem volt kedvem az ágyon aludni, mert akkor újra be kellett volna ágyazni, vasárnap délutánig nem fürödtem, akkor is csak azért, mert éreztem a szagom és lementem venni egy gyrost. XD

De vasárnap estére teljesen tisztára varázsoltam a lakást és magamat is tip top szexire. De addig így "jóvanazúgy" néztem, ahogy a macska fetreng a pizzás dobozok tetején és szétszórja a morzsákat. XD

2019. júl. 9. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy mindig tip-topnak kellene lennie egy nőnek, ezt inkább csak a nők egymás közti rivalizálása miatt van így, totál tévesen.
2019. júl. 9. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez a normális. És azt gondolom, hogy sok nő pont azzal teszi tönkre a saját életét, hogy beteges kényszert érez arra, hogy mindig megfeleljen a környezetének (ami amúgy is lehetetlen). És elfelejt élni, pihenni.

Családos nőként is így élek. Azt gondolom, hogy az a mosatlan edény akkor is ott lesz, ha én pihenek mielőtt elmosnám, vagy ne adj isten elmegyek otthonról egy kicsit kikapcsolódni. Sőt, azt se érzem égbekiáltó bűnnek, ha nem kap a család meleg ételt csak rendelünk egy pizzát, amit akár a dobozból eszünk meg.

Az én környezetem is furán néz rám. Megkérdeztem erről a férjemet is, hogy zavarja e, neki az volt a válasza, hogy fontosabb, hogy "éljünk" mint egy tiptop lakás. És neki egy normális feleség kell, nem egy bejárónő.

2019. júl. 10. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyàltalàn nem kell:) Ezekre a megfeleléskényszeres, embernek van szüksége. Akinek semmi önbizalma, csak ha ki van nyalva, fel van kenve az arca, belőve a séró, és hasonlók. Ez nem a valósàg.

A valósàg az hogy egy nőnek is vannak szőrszàlai, amuk kinőnek, nincs aranybarna, rózsaszín, lila, bordó, stb színű szemhéja valójàban, és szeplőtlen, hibàtlan arcbőre sem, meg koromfekete hosszú szempillàja , és nem is tökéletes frizuràval kel fel reggel. Valamint szűk farmerben, vagy kisszoknyàban NEM kényelmes otthon lenni. Ezekre egészséges önértékeléssel rendelkező nőknek nincs àllandóan szüksége:)

2019. júl. 10. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!