Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy már nem szeret? Kinek milyen a kapcsolata 2 év
után?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt és együtt is élünk. Van egy kis babánk is. Viszont lehet én reagálom túl de szerintem ő nem szeret engem. Semmi jelét nem mutatja. Ha nem dolgozik itthon van. Telefont nyomkod vagy alszik. Keveset beszélgetünk. Sokszor azt mondja fáradt és zavarja a babánk nyűgőssége. Nem mesél a napjáról. Csak akkor ad egy szájra puszit ha elmegy dolgozni meg ha haza ér. Szex egyre ritkább. Akkor is csak a saját érdekét nézi. Azt hogy nekem jó-e azt nem. Napközben nem hív nem ír semmi kedveset csak a lényeget hogy kell e boltból valami meg ilyenek. Ha kettesben el tudunk menni valahová látom hogy unatkozik mellettem meg legtöbbször szól egy havernak vagy ismerősnek is. Az utcán minden lányt meg néz. Ez nem is lenne baj,ha néha kedves lenne velem. De más lányokra mondja hogy szép vagy csinos. Nekem sosem mondja. Állandóan a youtube-on néz videókat és olyankor hozzá szólni sem szabad mert akkor nem hallja. De pl egyszer nem nézünk meg együtt egy filmet. Teljesen el van zárkózva előlem. 2 év után nem hinném hogy itt kellene tartanunk. Sokszor leszid dolgokért. Csak a hibáimat veszi észre és teszi szóvá. Kértem tőle hogy hozzuk helyre a dolgokat valahogy. Tegyünk érte. Erre ismeretlen lányt jelölt be facebookon szerinte azért hogy engem idegesítsen vele. Mikor mondtam neki hogy egy kis időre haza költözhetne hogy lássuk ha külön vagyunk érez e irántam még valamit,az volt a válasza hogy akkor mit szólnának a szülei vagy az én szüleim. Holott felnőtt emberek vagyunk. Napközben a közelembe sem jön. Még egy puszira vagy ölelésre sem. Nem mondja,nem írja hogy szeret. Közben azt állítja szeret és hogy hagyjam kicsit békén hogy változni tudjon mert egyből nem tud. De 1 éve még mindennap mondta hogy szeret. Kis cetlikre mindig írt valami kedveset. Állandóan bújt. Nem értem. Ennyire ellaposodhatott minden? De akkor én miért veszem észre és ő miért nem? Nem változtam sokat szülés után sem. Ugyan úgy nézek ki mint terhesség előtt. Annyi hogy mivel itthon vagyok szinte állandóan a baba miatt nem vagyok kiöltözve és sminkelve. De ha megyünk valahová akkor próbálok normálisan kinézni. Én azt gondolom hogy ő nem érez már irántam semmit csak talán a baba miatt próbál kitartani. Így viszont csak vegetálunk egymás mellett. Elhagyni minket nem akar de nem is tesz semmit hogy javuljanak a dolgok. Ha kiakadok és sírni kezdek a sok lelki fájdalom miatt és a tehetetlenség miatt nem vígasztal meg csak meg kérdezi mi bajom van megint. Tehetetlen vagyok mert hiába kérem a változást tőle semmi nem történik. Hiába kérem hogy ne okozzon több fájdalmat és inkább hagyjon el minthogy mindennap azt lássam mennyire nem érdeklem őt,azt mondja nem fog elhagyni. Azt várja el tőlem hogy ezek után még én bújjak meg kezdeményezzek nála. Tényleg nekem kellene még ezek után is lépnem meg mindent meg tenni érte? Én legalábbis úgy gondolom mivel ő viselkedik így neki kellene első körben lépnie nem nekem. Ki mit gondol?
Hány évesek vagytok? Ő, hogy látja a kettőtök kapcsolatát? A kicsi mennyi idős?
2019. júl. 5. 12:43
2/21 anonim válasza:
Tervezett baba volt? Mert ez állhat a háttérben, hogy ő igazából nem akart apa lenni még.
2019. júl. 5. 13:05
3/21 anonim válasza:
Pontosabban, még nem akar elhagyni. Miért?
Kényelmes egyelőre neki így. Neveled a közös gyereket, főzöl, mosol, takarítasz, szex akkor van, ha ő akarja, és olyan minőségű amilyen neki megfelelő. Közben jókat szórakozik más nőkkel, amíg meg nem találja az utódod. Tehát minek is törné magát a változtatással?
Ezt a nagy elkeseredésedben is simán kitudtad volna következtetni, ha ismered az embereket.
És nem, nem kell neked arra várni, hogy ő lépjen le. A majd megváltozik idővel reménykedő álmot felejtsd el. Nem fog. Nem fűződik érdeke hozzá. Tehát legyél tökös csaj, és tedd ki a szűrét minél előbb. Ne húzd a saját idődet teljesen feleslegesen.Ez a helyzet eléggé reménytelen. Nincs mire várnod. Ne alázd magad tovább a semmiért.
2019. júl. 5. 13:12
4/21 anonim válasza:
Tulajdonképpen miért vagy együtt a barátoddal? Nem tudod megbecsülni, egyetlen egy pozitívumot nem írtál róla, csak és kizárólag kritizálod. Gondolkodj el rajta, hogy mi az, amit szeretsz benne.
Azt írtad, korábban sokat kedveskedett neked. De arról egy árva szót nem írtál, hogy Te mit teszel bele ebbe a kapcsolatba. Pl.Te mikor kezdeményeztél utoljára szexet? Biztosan nem tökéletes a barátod. Senki sem az. De mi lenne, ha megpróbálnád őszintén eldogadni a barátodat olyannak, amilyen? Mi lenne, ha nem akarnád mindenáron tökéletesre faragni, hanem egyszerűen csak szeretnéd?
2019. júl. 5. 13:12
5/21 A kérdező kommentje:
Én 31 vagyok ő pedig 26 éves. A kisbabánk pedig most 4 hónapos. Ő nem igazán foglalkozik a kapcsolatunkkal. Szerinte én reagálom túl a dolgokat. Meg szerinte nekem kellene tennem érte nem neki. Éjjelente mikor a gyerek elalszik látom rajta hogy várja hogy én bújjak,én kezdeményezzek nála. De olyan sok bántást kaptam tőle hogy képtelen vagyok. Én sem vagyok tökéletes. Az én hibám is. Sokszor csak figyelem őt és azon agyalok bárcsak tökéletes lenne a kapcsolatunk mert akkor boldogan megölelném és hozzá bújnék és csókolnám őt de aztán eszembe jutnak a szavai amikor sérteget. Olyan mintha lebénítana az sok bántó szó amiket a fejemhez vág sokszor. Ezen próbál most változtatni hogy ne sértegessen állandóan. De pl most jön a hétvége és tudom előre hogy veszekedni fog velem valamiért. Minden hétvégén ez van. Ha pedig szólok hogy ne veszekedjen azt mondja ezt érdemlem meg hogy jól esik neki. Egyelőre sok mindenre én sem vagyok képes. Nem tudom boldogan megölelni őt mert eszembe jutnak a szavai pl hogy szerencsétlen vagyok meg idióta. Én úgy érzem első sorban neki kellene helyre hoznia azt a lelki sérülést amit okozott nekem és utána én is másképp viselkednék vele. Ha érezném hogy szeret és ezt ki is mutatná felém akkor bármire képes lennék érte. De úgy érzem ez nagyon egy oldalú dolog és ezért is van az hogy ő így ilyen távolság tartóan viselkedik.
2019. júl. 5. 13:13
6/21 A kérdező kommentje:
De van benne pozitív dolog is. Amikor jó napja van imádja a fiát és boldognak látom miközben játszik vele. Tervezett baba. Akartuk őt. Nagyon szerettem benne azt azt amikor bármire képes lett volna értem és mindig meglepett valamivel. Szeretem mikor mosolyog és jó kedvű. Szeretek a szemébe nézni mert megdobogtatja a szívemet amikor rám néz. Szexinek tartom őt úgy ahogy van. Igazán szeretem őt. Nem csak egy választás volt számomra. Az hogy most a negatív dolgait írtam le pont azért van mert ezek a dolgok teszik tönkre a kapcsolatunkat. Igen kezdeményezhetnék én is szexet nála de előre tudom hogy neki csak a saját élvezete számít. Rám nem figyel közben. És a kapcsolatunk elején napi szinten többször is szexelni akart ami nekem azért sok volt ezért esélyem sem volt kezdeményezni. Azért az engem eléggé vissza tart hogy mondjuk neki jó mert kielégül én pedig lógva maradok. És ezt tudja is. Erről is beszéltem vele de ezen sem változtat. Ő nem kényeztet engem. Én kényeztessem őt de viszonozni nem akarja.
2019. júl. 5. 13:23
7/21 anonim válasza:
Ő még nem volt érett sem egy komoly kapcsolathoz, sem egy gyerekhez, ami ráadásul túl korán is jött. Jóformán alig voltatok túl az ismerkedési fázison, anikor már jött. Eső után köpönyeg, de több időt kellett volna hagynotok egymásnak. Elhamarkodottan döntöttetek. Itt az eredmény. Egy nagy gyerekkel vállaltál babát, aki még nem volt alkalmas az apa szerepre. Ő még úm. élni akarna.
2019. júl. 5. 13:25
8/21 anonim válasza:
SOHA, de SOHA ne várj arra, hogy a másik lépjen előbb. A Te életed csak és kizárólag a Te felelősséged, neked kell irányítanod, kézben tartanod. Ha nem tudod feltétel nélkül szeretni ezt a férfit, akkor inkább hagyd el. Mellesleg nekem egy tipikus bántalmazó kapcsolat rajzolódik ki. Az elején minden tökéletes. Bókok, meglepetések, figyelmesség. Nagyon korai elköteleződés (nagyon hamar vállaltátok a gyereket). Most pedig jön az önbizalmad, önbecsülésed, valamint a kapcsolataid módszeres leépítése. Nem fog elhagyni, maximum büntetésből fog ignorálni pár napig-hétig. De a kis játékszerét, a boxzsákját nem fogja eldobni magától. NEKED KELL LÉPNED.
2019. júl. 5. 13:38
9/21 A kérdező kommentje:
De ha gyerek még akkor miért akart családot? Miért akart apa lenni? Buliból? Ő szeretett volna saját családot nem én eröltettem. nem csak őt hibáztatom. Sosem egy hibás van csak. De ha nem akarja helyre hozni a dolgokat vagy esetleg még élni akar akkor miért nem hagy el? Aztán élhetne úgy ahogy szeretne. A fiát meg láthatná amikor akarná mert úgy sem tiltanám meg neki hogy ne lássa amikor akarná.
2019. júl. 5. 13:42
10/21 anonim válasza:
Megértem a fájdalmad, nekem sem tetszene ha ilyen lenne a férjem. Viszont azzal nem értek egyet, hogy még neked kellene tenni, még neked kellene bújni? Igen. Neked is. Bizony hogy 2emberes. Bizony, hogy egy jó kapcsolatert mind2 felnek tennie kell, ez kizárt, hogy neki is tetszene, hogy mindig kivagy sírsz rágódsz. Inkább kerül. Ha valóban meg akarod menteni egy kicsit pozitív dolgokat is felkellene éleszteni, akár a szex téren akár a családi életetek terén kirándulás kikapcsolódás és társai. Ha minden erőfeszítés ellenére képtelen a változásra én nem konyorognék, hogy hagyjon el. Ha ezt akarod hagyd el te. Nem teljesen mindegy, hogy ki lép ha boldogtalanok vagytok? Ez a jelölgetés... Igen csak vicc kategória. Ha ennyire nem tisztel akkor tényleg lépni kell. De mondom... Én első körben bedobnám magam a család miatt legfőképpen. Ha nem elkell engedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!