Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a barátom lakbért akar szedni tőlem?
Figyelt kérdés
A barátommal fontolgatjuk az összeköltözést. Neki saját lakása van és most együtt lakik egy másik pasival, aki fizet neki havi 70.000-et lakbérként. A barátom úgy gondolta, hogy természetesen ketten élnénk a lakásban, mivel 3 ember sok és kényelmetlen lenne, de én is ugyanúgy fizetnék neki lakbért, mert szerinte egyrészt ő így sok pénztől esne el, másrészt én így is jóval kevesebbet fizetnék lakbérre, mint most. Szerintem kiábrándító ez a hozzáállás.
Fizeti a rezsi felét, plusz ha valami elromlik azt felesben.
Ha össze akar költözni veled be kell nyelnie, hogy bukta a 70 ezret,cserébe a szerelméért.
2019. júl. 5. 11:53
32/81 anonim válasza:
Brutál gáz, én így nem költöznék össze vele, sőt, szakítanék is!
2019. júl. 5. 11:56
33/81 anonim válasza:
Én először is azt mondanám neki, semmi gáz, te pedig fizetsz a szolgálataimért, ami 250e körül van.
Ha nem menne bele, akkor elhagynám mert ruppótlan.
Egyébként mindenképpen elhagynám, mert nagyon gáz a gyerek!
2019. júl. 5. 11:59
34/81 anonim válasza:
Te meg kérj a szexért pénzt cserébe... (Vicc volt.)
2019. júl. 5. 12:00
35/81 anonim válasza:
Egyébként ti melyik világban éltek, hogy szexhez hasonlítjátok azt, hogy konkrétan az egyik fél ingyen fog élni a másik rovására? Most költöznek össze, nem házasság, miért kellene eltartania? Mit tud nyújtani cserébe? Hogy kifizeti a rezsi felét nagyvonalúan?
2019. júl. 5. 12:02
36/81 anonim válasza:
Gusztustalan még a gondolat is a barátodtól. A rezsi az oké, de bérleti díjat kérni a páromtól? Na ne.... Ultra gáz! Hol itt a szeretet, az érdek nélküliség? Nekem is volt hasonló sz@rrágó barátom, pont amiatt szakítottunk. Valahogy semmi kedvem nem volt vesződni ilyen anyagias kis kötsögökkel. De bezzeg az ilyen elfogadja ne félj az ingyen dolgokat, pont az ilyen a legnagyobb potyaleső. Hajtsd el a hülye ötletével a francba! Szégyellje csak magát.
2019. júl. 5. 12:03
37/81 anonim válasza:
Ha a rezsin felül kéri, az nyilván nem jogos. És értem a lakbér szó jelentését, de a kérdező a kérdés leírásában (nem a későbbi kiegészítő hozzászólásában) nem említette, hogy amúgy a rezsibe alapból beszáll, és ez azon felül lenne. Egy ismerősöm úgy lakott együtt másokkal albérletben, hogy ő fizetett a főbérlő felé mindent, és aki éppen a másik szobába beköltözött, annak volt egy fix díja, hogy mennyi, aztán ha kisebb volt a fogyasztás, az ismerősöm jobban járt, ha magasabb, akkor ráfizetett, de a "lakbér" tartalmazta a rezsiköltséget is. Tehát ilyen is létezik. És mivel a kérdező eredetileg nem pontosította a részleteket, mert elegendőnek gondolta az információt, de én ismerek másféle felállást is, hogy a lakbérbe beleértik a rezsit, ezért visszakérdeztem, és le lettem érte pontozva.
2019. júl. 5. 12:07
38/81 anonim válasza:
#35:
A másik rovására?
Itt nem erről van szó, hanem nyerészkedik a saját párján.
Erre írtam, hogy én meg akkor pénzt kérnék a "szolgálataimért".
Igazából nem, mert elhagynám az ilyen ruppótlan hülyegyereket!
Írom ezt férfiként, akinek volt lakása, és a párom költözött hozzám!
Szóval szégyen az ilyen ruppótlan semmirekellő!
2019. júl. 5. 12:11
39/81 anonim válasza:
Ha oda költözöl mondj meg neki, hogy nálad befizethet napi menüre :D
Pff...
2019. júl. 5. 12:16
40/81 anonim válasza:
Mi a f4szom az, hogy "mit nyújt cserébe?" Aki így gondolkodik, az jól van összerakva? Ha elmennek közösen albérletbe, akkor nyilván felezik a bérleti díjat is. De a srácnak saját lakása van, neki ingyenes a lakhatása! Miért kellene a párjának lakbért fizetnie? Ha pénzt akar, akkor adja ki albérlőnek, de ne a párjával fizettessen! Az ilyen hogy akar majd közös életet és családot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!