Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom utazni akar, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom utazni akar, de nincs miből. Ilyenkor ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nettó 180-at keres, én nettó 400 körül. Még nem vagyunk házasok csak albérletben együtt élünk. Tudna változtatni jobb fizető állásra csak nem akar, mert ő ezt szereti csinálni. Albérletet fizetünk havonta összesen 110 ezer körül. Mondtam neki, hogy majd akkor megyünk a horvát tengerpartra, ha ő is a jobban fizető munkát választja. Ezen aztán jól besértődött, hogy nem megyünk a nyáron sehová. Mert munkatársai Horvátországban meg Görögországban nyaraltak. Most megyünk majd a Balatonhoz meg majd augusztusban is megyünk Budapestre, de ő esküszöm minden héten menne valamerre. Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt mikor házunk sincs saját, autónk sincs még. Ti hogyan reagálnátok ilyen helyzetben?
2019. júl. 3. 11:19
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%

16:56-os

Nem fognak itt megérteni.

Az itt kommentelők zöme arról álmodik, hogy majd ha lesz 50.000 szabadon elkölthető forintja elmegy 10 napra a tengerpartra egy szuper apartmanba. Ami persze sokkalo olcsóbb mint egy balatoni kirándulás, amit soha nem engedhetett meg magának. Tudja szerintded mi a különbség egy köves medvejai tengerpat és a homokos lankás Playa de Palma között?

2019. júl. 3. 20:16
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

Videken eltek es 580-at visztek haza a konyhara. Nehogy mar ennyibol ne fussa egy gorog nyaralasra! Kora osszel kb 40 ezer ft-ert tudtok Grand Tourssal menni egy hetre. Utazas+szallas. Kajat meg visztek hutotaskaban bar ott is van szupermarket.

Tessek vilagot latni mig fiatalok vagytok!

2019. júl. 3. 20:19
 53/58 anonim ***** válasza:
14%
Csúcs!!!! 40.000 forint 1 hét Göögország. Mint az autó szekció. 20++ éves soha nem romlik el és 20 kanna benzint termel kilométeenként. Meg a szuperprotkós 50 es szupernagyik a párkapcsolatok oldalon akiket falkában üldöznek a tehetős 20-as Adoniszok. Jobb a GY.K. mint anno a Ludas Matyi volt.
2019. júl. 3. 20:27
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly párommal fejenként 32000 forintért voltunk Szlovéniában 4 napot. Kanapészörf és csak egyszer-kétszer ettünk étteremben, az országban telekocsival mozogtunk és Bledben például nem azt az opciót választottuk, hogy drágán bevisznek téged hajóval a szigetre, hanem inkább megmásztunk ingyen a tó körül a hegyeket. Kreativitás kérdése is. Mi csórók és spórolósak vagyunk, de az élményekről nem mondanánk le. Aztán Bécset is összesen 30ezer forint alatt összehoztam, hasoblo koncepcióval.
2019. júl. 3. 21:23
 55/58 anonim ***** válasza:
49%

Ha 180+400-110 = 470.

Kajára, rezsire, sztem képtelenség 200e Ftnál többet költeni (így kb minden nap étteremben ennétek). Még így is, a maradék 250e mire b . sszátok el?

Félrerakjátok házra gondolom. Oké, de ha havonta 30e-t a nyaralásra tennétek félre, akkor elmehetnétek nyaralni....

2019. júl. 3. 23:36
 56/58 anonim ***** válasza:

Bécsből egészen olcsó Thesszaloniki repülővel, egy ejjel Thesszalonikiben ami kb 40€/taxi 20€ majd onnan lehet menni a tengerre Neoi Poroiba van naponta 30-40€ szállás.

7 éjjel 280€, szaloniki 40€, taxi 20€, vonatjegy oda-vissza 40€, egyébb buszjegy 20€. Ez mind 400€. Van oda vissza repülőjegy 60€ fejenként ami 520€ kb ha kozel laktok Bécshez. Pluszban egy 300€ durván a koltopenzzel, 820€.

2019. júl. 3. 23:40
 57/58 anonim ***** válasza:
Mindez 250 ezer forint és lehet még marad pénz a koltopenzbol. Nos, ez nem olyan hatalmas összeg ket embernek.
2019. júl. 3. 23:41
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem azokat, akik ragaszkodnak a szállodához meg a homokos tengerparton sütkérezéshez, de általában ők nem szokták megérteni, hogy ez nem mindenkinek élmény, van, aki egész nap szeret mászkálni, felfedezni a rejtett kincseket, bóklászni a sikátorok között, találni egy olcsó hangulatos kávézót/fagyizót... stb. ahol jót is lehet enni, inni, és nem verik fel az egekbe az árakat, mint a turistanegyedekben szokás... stb. De a csoportos utazásoknak is megvan a szépsége, haszna, csoporttal olcsóbbak a belépők, van, ahova másképp nem is lehet menni, nem kell útvonalat vadászni... stb.
2019. júl. 4. 09:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!