Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom utazni akar, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom utazni akar, de nincs miből. Ilyenkor ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nettó 180-at keres, én nettó 400 körül. Még nem vagyunk házasok csak albérletben együtt élünk. Tudna változtatni jobb fizető állásra csak nem akar, mert ő ezt szereti csinálni. Albérletet fizetünk havonta összesen 110 ezer körül. Mondtam neki, hogy majd akkor megyünk a horvát tengerpartra, ha ő is a jobban fizető munkát választja. Ezen aztán jól besértődött, hogy nem megyünk a nyáron sehová. Mert munkatársai Horvátországban meg Görögországban nyaraltak. Most megyünk majd a Balatonhoz meg majd augusztusban is megyünk Budapestre, de ő esküszöm minden héten menne valamerre. Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt mikor házunk sincs saját, autónk sincs még. Ti hogyan reagálnátok ilyen helyzetben?
2019. júl. 3. 11:19
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
93%

Egy kicsit engedhetsz azért,ha a párod és szereted miért sajnálod tőle?

Ha eza szíve vágya..én mikor láthattam a tengert sírtam mint egy gyerek ,van akinek ez semmi mert minden hónapban máshova utazgat de nekem nagy élmény volt.

És élményt adni sokkal jobb és fontosabb mint ha pl szulinapra vennél 25szál rózsát.

A balatoni út arat ki potolod kicsit és mehettek is :))

2019. júl. 3. 14:18
 42/58 anonim ***** válasza:
0%
39-es, mi kifogásolnivaló van a stílusomban? Tényeket írtam le, nem személyeskedtem, nem mondtam senkire semmi rosszat.
2019. júl. 3. 14:20
 43/58 anonim ***** válasza:
82%

Jah az lemaradt ,Enis azért 23evesen jutottam el a tengerpartra mert családi nyaralás mint olyan soha nem volt...se egy Balaton vagy velencei tó...mert kuporgattak mindent a szüleim felett volna rá pedig egy Atlagso meg egy átlagtól jobb fizu és egy gyerekkel....

Csak épp nem nézték semmibe az élményeket ...te ne legyél ilyen!!!

Erre akkor fogsz rájönni mint apukám mikor 68evesen ül egyedül a lakásban és semmi Emléke max számolhatja a pénzt ami azóta nem

Is ér annyit .

2019. júl. 3. 14:21
 44/58 anonim ***** válasza:
79%
A Balaton drágábbra jön ki néha, mint egy sima tátrai kiruccanás.
2019. júl. 3. 15:32
 45/58 anonim ***** válasza:
10%

20-ast miért nulláztátok le? Szerintem teljesen reális, amit ír.

Az, hogy a Horvátország meg a Görögország olcsóbban kijön, mint egy magyarországi nyaralás, az egy nagyon elcsépelt szlogen, és már semmi valóság tartalma nincs. Kb. igaz volt olyan 25 évvel ezelőtt. Mi 12 éve voltunk Horvátországban, 400 ezerben volt akkor a 10 napos nyaralás, és semmi extrém dolgot nem csináltunk. Tehát nem hajóztunk, nem búvárkodtunk, nem zabáltunk extrém dolgokat. Igaz, szállodában voltunk, 3 csillagos, reggeli és vacsi volt benne. (Hárman: férjem, 10 éves lányunk és én).

Görögország sem olcsó, és nem mellesleg számolja már ki itt valami nagyokos, csak a benzin és az autópályadíj ha összeadjuk, 100 ezer.

Nem kell hülyeségeket szajkózni, ez a "külföldön is kijön annyiból, mint itthon" dolog már rég nem igaz.

2019. júl. 3. 16:41
 46/58 anonim ***** válasza:
77%
12 éve voltatok, én meg tavaly utazgattam olcsóbban külföldre, mint itthon tehettem volna ugyanezt (néztem az árakat)... Melyik volt régebben? Nagyszüleim falujába Budapestről Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe nem jövök ki olcsóbban elutazni és hazajönni, mint amennyiért elmentem a Plitvicei-tavakhoz és vissza.
2019. júl. 3. 16:47
 47/58 anonim ***** válasza:
14%

A másik, hogy csalóka az apartman dolog is. Persze, amikor kimegy három párocska egy háromszobás apartmanba, akkor simán kedvezőbben jön ki az ár/fő.

Mi pl. nem szeretünk egymás hegyén hátán nyaralni senkivel (jóbaráttal sem, ismerőssel sem, rokonnal sem). Tehát innentől kezdve max. a studió apartman jöhet szóba, ami viszont főre levetítve drágább jóval.

2019. júl. 3. 16:56
 48/58 anonim ***** válasza:
11%
46-os, attól még a rokonságból többen járkálnak külföldre, Horvátország az etalon nekik, szóval tudom, hogy mit beszélek. Ja, mondjuk én nem szeretek úgy nyaralni, hogy a fagyasztóládát az autó mögé kötjük, és ott főzőcskézünk. Nekem az Adria nem ér annyit, köveken pedig fürödjön az, akinek két anyja volt:DDDDDDDDD
2019. júl. 3. 16:57
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Előszezonban Sarti busszal tavaly 35ezer ft volt fejenként 7 éj, plusz 1-1 az utazás, igaz, ellátás nélkül, de kaján lehet legtöbbet spórolni, ha utazik az ember.

Illetve az Utazómajmot ajánlom nektek.

Van megoldás, középen! :)

2019. júl. 3. 17:15
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szállás csak aludni kell, mert nem a szállásért utazok, egész nap mászkálok, ha utazok valahova.
2019. júl. 3. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!