Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom utazni akar, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom utazni akar, de nincs miből. Ilyenkor ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nettó 180-at keres, én nettó 400 körül. Még nem vagyunk házasok csak albérletben együtt élünk. Tudna változtatni jobb fizető állásra csak nem akar, mert ő ezt szereti csinálni. Albérletet fizetünk havonta összesen 110 ezer körül. Mondtam neki, hogy majd akkor megyünk a horvát tengerpartra, ha ő is a jobban fizető munkát választja. Ezen aztán jól besértődött, hogy nem megyünk a nyáron sehová. Mert munkatársai Horvátországban meg Görögországban nyaraltak. Most megyünk majd a Balatonhoz meg majd augusztusban is megyünk Budapestre, de ő esküszöm minden héten menne valamerre. Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt mikor házunk sincs saját, autónk sincs még. Ti hogyan reagálnátok ilyen helyzetben?
2019. júl. 3. 11:19
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
85%
Meg lehet olcsón is úszni külföldet, csak ahhoz kell egy olyan jellem, hogy ne csak az x csillagos szálloda legyen opció. Sokan itt véreznek el, mert nem hajlandók lemondani az élményért cserébe némi kényelemről, hiába lenne meg kedvezőbb árban. Sok ilyen ismerősöm van, én megyek olcsón, nem luxus módon, viszont nagyon sok élményt gyűjtve, aztán az ilyen kényelmes ismerősök nézegetik irigykedve a fotóimat, és ábrándoznak, hogy de jó lenne, pedig ugyanazt megtehetnék, amit én, csak éppen ők nem mondanak le erről a kényelemről, amiről én hajlandó vagyok. De ha a kérdezőék ilyen mocorgók, hogy bringáznak, járnak ide-oda, nekik ez a fajta utazás, amit én is preferálok, nem okozhat problémát.
2019. júl. 3. 13:44
 32/58 anonim ***** válasza:
16%

13:38 mi fordítva vagyunk "bekötve"

A kérdezőnek nincs semmilye, egy magyar viszonylatban átlagos fizetésen felül.

Szeretne lakást, autót, némi megtakarítást. A párjának annyi pénze nincs hogy magát eltartsa, viszont máséból szívesen flancolna.

Már rég kidobtam volna, hogy éljen meg a havi 180 ezreséből. Cuccolna is vissza a mamahotelbe. Albérletbe kérnek 1-havi lakbért + két havi kauciót. Ez egy rosszabb helyen 300 forint.

Elmúlna az utazás utáni vágya, amíg nem találna egy újabb gazdatestet.

2019. júl. 3. 13:47
 33/58 anonim ***** válasza:
69%
# 29: Horvátországban helyben lehet a legjobb/legolcsóbb szállásokat találni. Minden faluban van információs iroda, ahol az aktuálisan szabad szállásokat nyilvántartják. Rá kell szánni egy kis időt, meg persze kell hozzá minimális nyelvtudás (angol, vagy német), de még mindig szuper szállást találtunk, akár nagy társaság számára is. (Az előre lefoglaltakkal viszont csak a gond volt...)
2019. júl. 3. 13:48
 34/58 anonim ***** válasza:
26%

"Ezért is akarod zsarolással rávenni, hogy keressen jobban fizető állást."

Te miről beszélsz ? A zsrolás arról szól, hogy a másikat ráveszem arra, amit nem akar, az által, hogy bizonyos következményeket teszek kilátásra. A csajt nem kell rávenni senkinek, hogy menjen nyaralni, mert akar menni nyaralni. A csajt arra kell rávenni, hogy teremtse elő a nyaralásra a részét, ahogy minden normális ember, ha nyaralni akar menni. Kinek rinyálna, ha egyedül élne ? Még csak nem is házasok.

32/f

2019. júl. 3. 13:53
 35/58 anonim ***** válasza:
22%

"volt már szerencsém néhány külföldi utat megszervezni."

Meélj még! Jó hallgatni!

Leszerveznéd nekem a fentebb említett horvát vagy görög tengerparti utat, ahogy írták 10 nap jó helyen tenger 200 méterre. főszezonban kijött nekik fejenként 50.000 forintból. Áll az ajánlatom! Fizetem a részed, ha ennyiért kihozod nekem is.

Ahogy a német mondaná Papier hat Geduld. Magyarul a papír mindent kibír. A GY.K. társkeresési része eddig teli volt 50-es szuperprotkós szupernagyikkal, akikre buknak a náluk 20 évvel fiatalabb jómódú, jóképű hercegek. Ez az ötvenezerből nyaraltam 10 napot Horvátországban jó helyen, főszezonban 200 méterre a strandtól, saját apartmanban szekció most indult, de már népes tábora van.

2019. júl. 3. 14:01
 36/58 anonim ***** válasza:
40%
Hát nem lennék a barátnőd,ha ennyire lefikázol.Én nem sajnálom a pénzt a páromtól,nem igaz,hogy egy nyaralást nem tudtok ki spórolni.Én is kevesebbet keresek,mint a párom,de sok szabadidőm van,nem cserélném le csak azért,mert többet kereshetek máshol.Így kényelmes neked,hogy van valakid,aki mellett félre tudsz rakni,mert egyedül nem jönnél ki ennyire jól.
2019. júl. 3. 14:01
 37/58 anonim ***** válasza:
85%

35: én azt írtam, Görögország olcsóbban jön ki, mint a Balaton, nem írtam 50 ezres Horvátországról. Szóval előbb mutasd, miből hozol ki 10 nap Balatont, aztán tárgyaljunk.

De igazság szerint leszrom a beszűkült fejed. Én utazgatok fillérekből, te meg rohadj meg itthon.

2019. júl. 3. 14:04
 38/58 anonim ***** válasza:
84%

Nem gondolom, hogy zsugori lenne a kérdező, vagy semmibe venné a párját. Ő szimplán próbál a jövőjére/jövőjükre is gondolni, nem csak a mának élni.

Nem zárkózik el az utazástól (a külfölditől sem), csak nem akarja minden pénzét erre költeni. Ez miért baj?

Szerintem csak más az értékrendjük, és ebből még lehet rengeteg konfliktus.

2019. júl. 3. 14:07
 39/58 anonim ***** válasza:
20%

Kedves

14:04

12:21-kor írta valaki:

"Ne viccelj már kérdezô. Egy horvátországi simán ki lehet hozni annyi pénzbôl, mint egy belföldit. Mi fejenként nagyjából maximum 50 ezret kôltöttünk mindennel együtt, 10 nap tengerre nézô, teraszos apartmanban, a part kb. 200 méterre. Kajához vittünk alapanyagokat, fôztünk a konyhában, ezen is lehet spórolni. Szerintem legyél kissé kompromisszumképes, mert a barátnôd hamar meg fogja unni, hogy a kanapén punnyadásnál nincs jobb program."

További szép napot.

( A stílus maga az ember )

2019. júl. 3. 14:13
 40/58 anonim ***** válasza:
85%
Magánszemélytôl béreltük az apartmant (az ilyen-olyan szállásfoglaló oldalak ráteszik az eredeti árra a saját hasznukat), ugyan nem fôszezonra, de baromi jó idô volt (persze ez szerencse kérdése is, de fôszezonban is ugyanúgy foghatsz ki pocsék idôt). Emellett már januárban elkezdtünk nézelôdni és februárban foglaltunk is, mert ez is sokat számít. Nagyon okos, tapasztalt utazók, egyéb kérdés? Számlákat ne mutassak? :D Aki kicsit több energiát fektet a szervezésbe, ma már simán eljuthat gyönyörû helyekre megfizethetô áron. A többi csak kifogás.
2019. júl. 3. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!