Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom utazni akar, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom utazni akar, de nincs miből. Ilyenkor ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nettó 180-at keres, én nettó 400 körül. Még nem vagyunk házasok csak albérletben együtt élünk. Tudna változtatni jobb fizető állásra csak nem akar, mert ő ezt szereti csinálni. Albérletet fizetünk havonta összesen 110 ezer körül. Mondtam neki, hogy majd akkor megyünk a horvát tengerpartra, ha ő is a jobban fizető munkát választja. Ezen aztán jól besértődött, hogy nem megyünk a nyáron sehová. Mert munkatársai Horvátországban meg Görögországban nyaraltak. Most megyünk majd a Balatonhoz meg majd augusztusban is megyünk Budapestre, de ő esküszöm minden héten menne valamerre. Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt mikor házunk sincs saját, autónk sincs még. Ti hogyan reagálnátok ilyen helyzetben?
2019. júl. 3. 11:19
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
22%
8 as mi ertelme ennek? Csereld le, ne itt mond el a ferjedet mindennek.
2019. júl. 3. 12:01
 12/58 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem egy görög nyaralás kevesebből kijön, mint a Balaton.

De amúgy mit lehet erre mondani? Úgy beszéltél vele, mintha az anyja lennél, persze, hogy úgy reagál, mint egy durcás gyerek.

2019. júl. 3. 12:06
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vallom, hogy a spórolás mellett kellenek az élmények. Ha ezek nincsenek meg nagyon belefásultok a hétköznapokba.

Viszont a szavaidból azt veszem ki, hogy a párod inkább "versenyt" csinálna a nyaralásból. Ha mindenki külföldre megy, akkor neki is oda kell menni.

Nyilván az idei évet már nem tudjátok átszervezni, de jövőre esetleg mehetnétek olyan helyre amit Ő szeretne. Nem feltétlen drágább egy külföldi kiruccanás mint a Balaton. Vagy megoldás lehet, hogy nem kétszer utaztok jövő nyáron, hanem csak egyszer.

Én abban nem látok semmi rosszat, hogy szinte minden héten menne valamerre. Nem kell a programokat mindig nagy összegekben látni. Lehet menni kirándulni, biciklizni stb. a lényeg, hogy élményeket gyűjtsetek.

2019. júl. 3. 12:19
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már kérdezô. Egy horvátországi simán ki lehet hozni annyi pénzbôl, mint egy belföldit. Mi fejenként nagyjából maximum 50 ezret kôltöttünk mindennel együtt, 10 nap tengerre nézô, teraszos apartmanban, a part kb. 200 méterre. Kajához vittünk alapanyagokat, fôztünk a konyhában, ezen is lehet spórolni. Szerintem legyél kissé kompromisszumképes, mert a barátnôd hamar meg fogja unni, hogy a kanapén punnyadásnál nincs jobb program.
2019. júl. 3. 12:21
 15/58 A kérdező kommentje:
Szó nincs kanapén punnyadásról. Minden hétvégén megyünk valamerre kerékpárral. Belföldi utakon is voltunk már csak neki már belföld nem elég, neki külföld kell. Valami 3 napos buszos kiruccanás a horvát vagy olasz tengerpartra esetleg szóba jöhet látván, hogy tényleg majdnem annyiból kijön, mint egy balatoni út.
2019. júl. 3. 12:25
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

A Brigád elég jó alternatíva, ha mindkettőtöknek tetszik, szóval mutasd meg neki, hátha, és akkor a káposzta is megmarad, meg a kecske is jóllakik.

Illetve itt az oldalon hallottam róla először (nem ismertem korábban), a Flixbus meg magához az oda és visszautazáshoz lehet jó, szóval ha a Brigádon találtok mondjuk valami jó szállást, de nem visznek-hoznak szervezetten, akkor utazhattok Flixbusszal, de vannak olcsó repjegyek is.

Amúgy jó egynapos buszos utazások is vannak a Brigádon, ha nem rettentek vissza ilyentől.

2019. júl. 3. 12:29
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Én múltkor kedvezményes vonatjegyeket láttam tengerparti városokba, egy csomó helyre megy közvetlen járat egész baráti összegért.

És hát azért a tenger nem ugyanaz, mint a Balaton... én is tengerpárti vagyok.

2019. júl. 3. 12:43
 18/58 anonim ***** válasza:
11%
12:01 Gondolod 8-as könnyen talál másik gazdatestet? Nekem pl. nem kellene.
2019. júl. 3. 12:52
 19/58 anonim ***** válasza:
76%

2 opció van:

1) elkezdtek tudatosan spórolni (akár januártban már) a nyári nyaralásra.

2) a párod fel kell fogja, hogy a takaró eddig ér és pont.

Egyetértek abban, hogy nem kell minden vágyára ugrani, igenis tanulja meg a pénzt kezelni és megérteni, hogy ha akar valamit, arra vagy tervezzen büdzsét, vagy keressen jobban fizető állást.

2019. júl. 3. 13:00
 20/58 anonim ***** válasza:
9%

". Mi fejenként nagyjából maximum 50 ezret kôltöttünk mindennel együtt, 10 nap tengerre nézô, teraszos apartmanban, a part kb. 200 méterre. "

LOL. Mesélj még!

10 napra a legolcsóbb horvát apartnannt 100.000-ért találtam a szallas.hu-n 10 napra. Szuper hely közel a tengerhez gondolom a duplája. Utazás egy benzinttermelő autóval, autópályákat gondosan elkerülve. Étkezés: Lopunk a közértből stílusban. Inni, jó a csapvíz.

"görög nyaralás kevesebből kijön, mint a Balaton."

Miaz hogy világ körüli körút is!

Ezzel szemben a legolcsóbb görögországi szállást tenger közelében 130.000 forintért találtam a szállás.hu-n

Azon gondolkozom, aki ilyeneket ír járt valaha a tengerparton? Esetleg a Balatonon?

2019. júl. 3. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!