Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom utazni akar, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom utazni akar, de nincs miből. Ilyenkor ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nettó 180-at keres, én nettó 400 körül. Még nem vagyunk házasok csak albérletben együtt élünk. Tudna változtatni jobb fizető állásra csak nem akar, mert ő ezt szereti csinálni. Albérletet fizetünk havonta összesen 110 ezer körül. Mondtam neki, hogy majd akkor megyünk a horvát tengerpartra, ha ő is a jobban fizető munkát választja. Ezen aztán jól besértődött, hogy nem megyünk a nyáron sehová. Mert munkatársai Horvátországban meg Görögországban nyaraltak. Most megyünk majd a Balatonhoz meg majd augusztusban is megyünk Budapestre, de ő esküszöm minden héten menne valamerre. Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt mikor házunk sincs saját, autónk sincs még. Ti hogyan reagálnátok ilyen helyzetben?
2019. júl. 3. 11:19
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
91%
Nézd, én negértem. Keves penzbol is tudtok utazni, rakjatok havi 30-40et felre utazasra, az msr evi 500, abbol akar 2x is el tudtok menni valsmi jo helyre.
2019. júl. 3. 11:22
 2/58 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom, hogy kevés pénzből is jó belföldi utazásokat lehet tenni csak ilyenkor jön az, hogy megsértődik. Hozzáteszem, hogy a legtöbb munkatársa 40 év feletti saját lakással, autóval, gyerekekkel. Van ahol már a gyerekek különköltöztek vagy nem is voltak. Én tudok sokat félretenni, de ő meg amit egész évben félretett most elutazná. Természetesen a szülei és az én szüleim is nekem adnának igazat, mert ők sem voltak utazósak, inkább lakásba fektették azt a pénzt amit megspóroltak.
2019. júl. 3. 11:25
 3/58 anonim ***** válasza:
90%

Nézhetnétek valami ilyet is:

[link]

Én tavaly a Brigáddal olcsóbban utaztam külföldre több helyre is, mint itthon bárhova.

2019. júl. 3. 11:29
 4/58 anonim ***** válasza:
26%

Ne gátold a párodat a vágyaiban!

Cseréld le! Eltudod magad tartani 400-ból. Keress olyat aki legalább ennyit keres.

Azután oda utazik a havi 180.000 forintjából ahová akar. Ha férfi vagy akkor egy szerényebb nőre.

2019. júl. 3. 11:30
 5/58 anonim ***** válasza:
74%

Próbálj rávilágítani neki arra, hogy van akinek még annyi se jut, mint nektek. Örüljön, hogy van munkátok, van mit ennetek, van tető a fejetek fölött, tudtok fürödni esténként. Persze mindezt kedvesen, ne dorgálva és ne rosszindulatúan. Nekem sincs pénzem nyaralni menni, de mikor látom a hajlektalanokat az utcán olyankor mindig rájövök még mindig mennyivel szerencsésebb vagyok náluk. Hiszen van munkám és azért megtudok élni. Igaz nincs nyaralás, de ez legyen a legkisebb hiány az életemben. Vagy ha annyira hajthatatlan akkor tessék vállalja el a jobban fizető állast. Valamit valamiért. Lehet csak kicsit kimerült és úrrá lett rajta az elkeseredés, amiatt hogy látja mások hol süttetit magukat. Sajnos én is néha érzem, hogy milyen igazságtalan az élet. Én átdolgozom ez életemet, más meg egész nap csak fotózkodik és olyan helyekre jut el, hogy csak lesek. (Manapaság az instagram "modellek")

Valóban elkeserítő tud lenni, főleg munka után fáradtan szembesülni ezekkel. De a pozitív dolgokat emeld ki neki, mindent aminek lehet örülni a hétköznapokban. Egy jó ebédnek, egy kényelmes ágynak ahol aludhat este a pàrjával. Az ember már csak ilyen elégedetlenkedő, tudom én is ilyen vagyok. Úrrá kell lenni a rossz hangulaton.

2019. júl. 3. 11:31
 6/58 anonim ***** válasza:
87%

Az én szüleim is mindig a házba fektettek mindent, ennek köszönhetően nincs egy szép gyerekkori emlékem sem, soha nem voltam nyaralni. Felnőttként kezdtem el utazgatni és az utazásaimról rengeteg kellemes emléket őrzök, tapasztaltabbá, széleslátókörűbbé tett.

Nektek alapvetően más az értékrendetek, hosszú távon nem lesztek boldogok egymással. Én is inkább az élményeket választanám, mint a kuporgatást.

2019. júl. 3. 11:32
 7/58 A kérdező kommentje:
Nem cserélhetem le, mert nagyon szeretem attól függetlenül, hogy le kell állítani mikor túlzásokba esik. Viszont ezek a bónuszbrigádos kiruccanások nagyon jók.:)
2019. júl. 3. 11:37
 8/58 anonim ***** válasza:
80%
Mint ha a férjem hallanàm kérdező.Mi is csak gyűjtjük a pénzt es gyűjtjük de mire...milliós összeg van a szamlankon de hogy éltünk nincs az is biztos.Minek nyaralni,kikapcsolódni,romantikazni...meg egy két napos wellnesre is sajnalja a penzt.Azt mondta az ő annyaek se mentek sose nyaralni mert gyujtogettek...csak idoskorukba.Majd mi is akkor megyünk.Reális tényleg majd ha mozdulni se tudunk meg itt faj ott faj,aszalodott öregek leszünk majd akkor.De azért minden évben megígéri hogy na most.Zsugori zsidó majom.
2019. júl. 3. 11:45
 9/58 A kérdező kommentje:
Azért a mi helyzetünk más, mint a tiétek. Nekünk sajnos nincsenek milliók a bankszámlánkon.
2019. júl. 3. 11:52
 10/58 anonim ***** válasza:
44%

> Cseréld le! Eltudod magad tartani 400-ból. Keress olyat aki legalább ennyit keres.

Te pedig meg tudsz tanulni magyarul.

2019. júl. 3. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!