Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek, ha a párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotokról ilyen derülne ki?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Barátommal 3 hónapja vagyok együtt, nagyon jól megvagyunk. De kiderült róla, hogy gyógyszert szed, méghozzá antidepresszánst, amit nekem nem árult el, csak egyik nap megtaláltam a gyógyszerét és kérdeztem, hogy ez mi? Azt mondta, hogy depresszióra kapja.

Most kicsit bizonytalan vagyok, hogy így folytassam-e vele, mert én nagyon magabiztosnak és határozottnak ismertem meg, de ez nekem nagyon fura, hogy gyógyszert szed valaki...

2019. jún. 25. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Attól félt csóri, hogy elítéled miatta és épp ezt teszed most is....:D

Szerintem hagyd el, jobbat érdemel nálad. 21l

2019. jún. 26. 00:11
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

"A kérdező kommentje:

Attól félt, hogy elítélem miatta vagy lenézem."

Joggal fél. Már a kérdés feltevés is az.

Fogalmad sincs mennyi ember szed valamilyen gyógyszert. Allergiája van, cukros, magas vérnyomása van, Nem tud aludni, stresszel, szorong, pánikbeteg.

A környezetemben nem ismerek olyat aki 100%-os.

Akkor miről beszélünk?

2019. jún. 26. 00:52
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

Elmondhatta volna neked, de nem véletlenül nem mondta el. Tessék, itt a reakciód, nyilván számított rá.

Egyébként ha ilyenen töröd a fejed, akkor úgy érzem, van még néhány más ennél sokkal komolyabb gond is a kapcsolatotokban. Vagy pedig egyszerűen csak egy ostoba, felszínes nő vagy. Erre csak te tudhatod a választ.

2019. jún. 26. 07:27
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

9-es, ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam. Az antidepresszánsok nem adnak semmiféle lesz.rom érzést, a szerotonin termelést és átvitelt serkentik mivel a depresszió általában szerotonin alultermelés miatt alakul ki. Én 3 éve szedem (viszonylag kis dózist) és épp hogy ki tudja egyensúlyozni a közérzetemet, hogy munkába meg egyetemre tudjak menni és tudjak funkcionálni.

Ne okoskodj olyanról, amit semmit nem tudsz.

2019. jún. 26. 15:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A reakciódból látszik, hogy elítéled őt. Épp ezért nem mondta el, gondolom ilyesmit várt. Kezelt depresszióval is lehet teljes életet élni - antidepresszáns szedése mellett. Ettől nem lesz valaki labilis és kiszámíthatatlan. Az édesapám súlyos depressziós, kb 15 éve szed antidepresszánst, most már kis dózisban, de soha nem hagyhatja el a gyógyszert. Ha már csak a felére csökkenti az adagot, pár napon belül észlelhető a viselkedésén. A gyógyszerrel viszont teljesen normális, vidám ember, aki nem tudja róla ezt, nem is feltételezné hogy ilyen gondjai vannak. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, a gyógyszerrel teljesen normális, kiegyensúlyozott életet lehet élni és fent lehet tartani egy jól működő párkapcsolatod. De ez a fiú nem érdemel meg téged annak alapján, ahogy kezeled ezt a helyzetet.
2019. jún. 26. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Nem a levegőbe beszélek. Én is szedtem másfél évig mire végre le tudtam tenni, a családban van aki 30 éve függő és gyakorlatilag egy élőhalott. Olyat is ismerek aki valami 6 vagy 8 év után nagy nehezen letette. Neki az egész élete kivirágzott azóta. Baromira szenvedett de végül le tudta rakni és nagyságrendekkel jobban lett rövid időn belül.

Pontosan tudom mit csinál a testeddel. Persze, amíg van depresszió addig oké, felhoz egy normális szintre. Csak hogy utána amikor jobban leszel nem fogod észrevenni. Mert a "normális" neked már kevés lesz. Nem a depresszió miatt leszel szarul hanem a gyógyszertől, pontosabban a hiányától. Ugyan úgy működik mint bármilyen drog. Amikor én letettem 1 hónapon belül szó szerint minden problémám elmúlt ami a gyógyszer szedése alatt volt. Semmi bajom nem volt már, egyszerűen csak megszoktam a jó érzést amit ad. Nekem minden motivációmat elvette, hiszen minek változtassak bármin ha beveszem a gyógyszert és jól vagyok.

De ez a legnagyobb baj vele ami a te hozzászólásodból is kijön. Azt hiszed még mindig nem vagy jól és segít a gyógyszer, pedig pontosan a gyógyszer miatt vagy még mindig rosszul.

2019. jún. 27. 05:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem értem mit csodálkozol rajta, hogy nem merte elmondani, ha egyszer tényleg elítéled miatta...

Ha az én párommal és velem esett volna ez meg, eszembe sem jutott volna, hogy emiatt ide kérdést írjak ki vagy egyáltalán elhagyjam őt. Most komolyan. Ha ennyire zavar, ülj le vele, mondd el neki a kétségeidet, tudod, kommunikáljatok.

De hogy emiatt felmerüljön benned, hogy szakíts, hááát... érdekes. Persze nem vagyunk egyformák. Azért írj majd, hogy végül mi lett, érdekelne.

2019. jún. 27. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!