Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan költözöl össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan költözöl össze egy olyan emberrel, aki jobban szeret egyedül lenni?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. A párom, szeret egyedül lenni úgy, hogy én se legyek ott. Őt az tölti fel ha teljesen egyedül van. Nekem pedig az ad erőt ha vele vagyok. Nagyon nehezen tudom megérteni az ő nézőpontját, mert valahol azt érzem nem szeret eléggé ha így érez. Tervezzük az összeköltözést, de így nem tudom minek.
2019. jún. 17. 20:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Valaki tényleg ilyen. Például én is, néha szükségem van az egyedüllétre, hogy feltöltődjek. Ez nem jelenti azt, hogy ne szeretném. Úgy költözzetek össze, hogy legyen egy külön szoba, ahova elvonulhat kicsit ügyködni a dolgain, nincs ezzel semmi baj, ne láss rémeket.
2019. jún. 17. 20:20
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj, hogy én olyan vagyok, mint ő, szóval az ő nézőpontját értem jobban, de a tiedet is, csak tudom, hogy számunkra ez kb. őrjítő, mindig valakivel lenni...

Pedig ezt valahogy át kell hidalnotok, szerintem a legjobb, ha meghatározzátok azt az időt amikor együtt vagytok és a különidőt is, akkor meg saját magatokkal foglalkoztok. Nagyszüleim éltek így, igaz nekik nagy házuk, kertjük, fészerük volt ha úgy volt külön szobában voltak pár órát, mindegyikben volt mindenféle bútor, tv, könyvek, ágy stb.

2019. jún. 17. 20:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Jó de még nem élünk együtt, ergo nem látjuk egymást minden nap, és sokszor még így is több egyedüllétet akar. Ha együtt élünk és minden nap akarva-akaratlan látjuk egymást, attól félek még rosszabb lesz.
2019. jún. 17. 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
csak hagyd őt majd,hogy foglalkozzon kicsit magával,meg a dolgaival. nem lesz gond ebből.
2019. jún. 17. 20:31
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Ha csak nem egy 20 négyzetméteres 1 szobás garzonba költöztök akkor nem biztos, hogy lesz belőle probléma. Én is olyan ember vagyok aki szeret egyedül lenni, bár a párommal töltött időből sosem vennék el ezért. De nyilván van mind a kettőnknek "én" ideje. Mi simán megoldjuk, egyikőnk elvan a konyhában vagy a hálóban, a másik a nappaliban és csináljuk a saját dolgunkat. Ha belefeledkezek a dolgokba is elfelejtem, hogy ott van a lakásban. Inkább töltsünk együtt este 1-2 óra minőségi időt, mint hogy 5 órán keresztül tespedjünk a TV előtt egymás nyakában. Nem kell ráakaszkodni a másikra attól, hogy szereted.
2019. jún. 17. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Nagyobb lakásba, ahol mindenkinek van egy zuga. Ha ez sem járható számára, akkor ő nem fog veled öszeköltözni sehogy. Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Eddig egyedül élt?
2019. jún. 17. 20:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Nagyobb lakásba a mai világban? Sajnos az ki van zárva. Már egy egyszobás is drága.
2019. jún. 17. 21:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Máshogy necces. Mondjuk, az is fura, hogy így is sokallja veled az időt, hogy nem is találkoztok sűrűn. Tuti, hogy ő is össze akar költözni úgy igazán...?
2019. jún. 17. 21:19
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom. :( Attól tartok csak miattam mondta... Tudja, hogy én már régóta szeretnék összeköltözni.
2019. jún. 17. 21:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de pont olyan vagyok, mint a barátod. Egyszer összeköltöztem valakivel, de rémálom volt, nagyon fojtogatonak éreztem. :(
2019. jún. 17. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!