Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki egy nem működő kapcsolatból?
Már együtt élünk 2 éve, a kapcsolatunk 5 éve tart. Azt érzem, hogy nem haladunk előre.
Rengeteg minden összekötött minket, de már nyűgnek érzem. Szenvedély van, de szerelem és meghittség, romantika abszolut nincs. Nem beszéljük meg a problémáinkat sem.
Ha elköltöznék a lakásból, nagyon megharagudna, pedig szerintem mindent itthagynék. Semmit nem vinnék magamon és a saját holmijaimon kívül, pedig a berendezések fele az enyém. Kisebb kudarcként fogom ezt megélni, de már nem bírom tovább.
Mi adott nektek erőt kilépni? Hogyan tettétek mindezt?
Én is hasonlókon megyek keresztül..
Tény sokat dolgozik de az ilyen 1perces dolgok mint kidobom az üres palackot stb.mindenre az a válasza h majd hvgn ha lesz időm..
Nő létére ilyen h minden renddel kapcsolatos dologra ezt mondja..Én is dolgozok de mégis ügyelek a rendre..
Utána kell pakolásznom h rend legyen..
És ebből most már elég h bármire ez a válasz h majd ha időm lesz..nem a nagytakaritasra gondolok h kezdje el a munka után.. ez megy 1 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!