Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Ha nem tudsz aludni, nem vagy fáradt. Egy kis torna vagy futás délután megoldja a problémát. A citromfű szerintem is jó, az idegeket is nyugtatja. A Vesperas tea még hatékonyabb.
Azt meg most, időben tanuljátok meg, hogy a feszültséget nem a másikon vezetjük le, és nem kell minden mozdulatunknak a másiktól függenie.
Menj másik szobába zárd be az ajtót stb. Én sem szerettem mikor exem mindig parancsba adta hogy amikor ő alszik nem lehet semmit csinálni mert hogy felkeltem vele meg zavarom. Hát menjen a ......
Egyébként nekem a nyugtató teakeverék jött be.
Először is nem neked kell megcsinálni az ő tanulnivalóját. Azt csinálja ő,bármeddig tart.
Másodszorra,próbáld magad lefárasztani vagy valamilyen módszerrel elérni,hogy álmos legyél.
Harmadszorra,ha esetleg tényleg nagyon zörög,menj olyan szobába,ahol nem hallod vagy füldugó.
Azt nem jellemzem,hogy min vesztetek össze. Ezek csak megoldások lehetnek.
Abban igaza van, hogy nem mondhatod meg neki, mikor jöjjön haza. Az alvásproblémádat meg kell oldanod. Viszont azt nem értem, hogy az ő egyetemi cuccá miért te csinálod, ha van neked is elég bajod?
Mióta vagytok együtt? Mindenkinek tekintettel kéne lennie a másikra.
Ezek olyan veszekedések, ahol valami piszlicsáré szarság miatt cseszegetitek a másikat, ahelyett, hogy nyíltan és őszintén megbeszélnétek, hogy ki mit érez.
Hiszen ez a veszekedés nem arról szól, hogy 2300kor ért haza vagy 23:40kor, mert ez valójában teljesen mindegy.
Ez arról szól, hogy te bizonytalannak érzed a munkahelyed, nem tudod,meg fogsz-e felelni. Hogy bánt, hogy nem hálás, amiért segítettél neki azzal a mappával. Hogy nélküled ünnepli a sikert, pedig a te munkád is volt.
Senki sem olvasta el a leírást teljesen? Vagy én vagyok az egyetlen, akit férfiként is felbax, ha párom azt mondja, X órára otthon vagyok, és beállít X+2 órakor?
Nyilván nehezebb neked ez az időszak, és ez is közrejátszott a veszekedésben. Ha azt mondja, hogy 11-re ér haza, és 11:10-kor beállít, valószínű nem csinálsz belőle ekkora ügyet, de itt azért másfél-két óráról beszélünk, ami rátett az amúgy is nem túl jó idegállapotodra.
Ha mások nem is, én megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!