Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint a pénz nem boldogít?
Őt úgy nevelték h a pénz "a szukseges rossz". Persze spórolnak de számukra sokkal fontosabb/ értékesebb egy egy élmény vagy tárgy amit megvesznek és örömöt okoz..
Ő úgy van a pénzzel h légyen amire kell de annyira nem zavarja ha nem a lehető legtöbbet teszi félre.
Van egy vállalkozása amit most kezd kicsit növekedni de sztem nem tudja h mennyi marad neki haszonként..
Én ennek pont az ellentéte vagyok ami a pénz kérdését illeti. Ő26n
Robin Williams, Avicii, Heath Ledger, Kurt Cobain, Marilyn Monroe? Szerintem egyikőjük se volt szegény :D
A pénz rohadtul boldogít, de az igaz, hogy a pénz önmagában nem sokat ér és nem garancia a boldogságra. Szerintem örülj, hogy a barátnőd többre értékel egy közös veled töltött élményt, mint egy aranynyakláncot...
Teljesen rendben van az a nézet amit ő vall. Párkapcsolati szinten teljes mértékben neki van igaza ezzel kapcsolatban.
Elképzelni nem tudod hány ember cseszi el a párkapcsolatát azzal, hogy csak a pénzt hajtja. Nem megyünk nyaralni, mert kell a pénz, nem, most nem megyünk el vacsorázni mert spórolni kell, dehogy megyünk hétvégén kirándulni hát hogy lesz így pénzünk erre meg arra. Így nem lehet párkapcsolatban élni. Egy párkapcsolat alapját a közös élmények adják. Hogyha sehova nem jártok évekig és semennyi pénzt nem fordítotok a közös programokra, romantikára akkor hiába vesztek házat. Addigra a kapcsolat már nem lesz működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!