Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkremegy a kapcsolatunk?
Először is, attól, hogy te vagy a párja, mèg nem kötelessège veled egyet èrtenie mindenben. Lehet azon a vèlemènyen, hogy nem neked van igazad egy adott tèmaban, vagy vitában, vagy akármiben.
Önálló ember, önálló vèlemènnyel. Ezt tartsd tiszteletben, ès ne puffogj emiatt.
Másrèszt meg ha most ilyen húzós időszaka van, vállalhatsz te többet a házimunkából, kommunikáljatok többet, kinek mire van ideje, mi az amit mindenkèpp fontos lenne megcsinálni stb. A ruhákkal kapcsolatban van igazsagod, nekem is vannak olyan ruháim, amiket nem mosok össze a többivel, mert kènyesebbek. De akkor ezt is beszèljètek meg, hogy szóljon, ha valamit rakják be, ès hogyan csináld stb.
Szóval több kommunikáció, együttműködès, kompromisszum, megèrtès, ès akkor működni is fog talán a dolog.
1) ha félted a kapcsolatot, kérdezz rá, hogy mi is van, de csak az államvizsga után. A kanapén alvás nem jó jel.
2) tényleg kimoshattad volna a ruháit. Mindegyikben ott a címke, rájuk van írva, hogy szabad. Hogy ennyi együttélés után sem tudod, mit hogy mos, csak ő tudja, hogy te hogy mosol, az ne az ő hibája legyen már, itt érezned kéne a felelősséget. Amúgy meg, ha csak az az indok, hogy nemtom, akkor fel lehet hívni, hogy figyi cica, mit moshatok ki, mit dobjak a gépbe, ha így fogok mosni?
3) hogy egy vitában kinek ad igazat, annak nem szabad függnie attól, hogy kivel van együtt. Ha ezt a vitapartnereddel is közli, az már szerintem nem oké. Habár jelzem, hogy te is anyucitól vártál megnyugtatást, hogy a barátnőd hülyén viselkedik. Hogy otthon nem mondja azt neked, hogy igazad van, miközben az ellenkezőjét gondolja, nem bűn. Az ellenkezője lenne nettó hazugság - a gondolatait, érzéseit nem irányíthatod.
4) az államvizsga előtt én is totális ideggóc voltam, csodálom, hogy a férjem sose borította rám az asztalt. Minden szarért hisztiztem, állandóan tanultam (mondjuk nekem is voltak benne sorozat-szünetek, én big bang theoryval szoktam volt tanulni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!