Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbséggel a nő javára működő kapcsolat lehet?
Sziasztok!
Ő 42, én 30 vagyok, rendkívül kedveljük egymást és jól érezzük magunkat együtt.
Engem nem zavar a különbség, amikor rá gondolok sosem kerül elő nálam ez mint probléma, szerintem Ő egy rendkívül különleges és csodálatos nő úgy ahogy van.
Ti mit gondoltok, működhet? Nem látok a jövőbe de a célkitűzések szinte azonosak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
"Nem látok a jövőbe de a célkitűzések szinte azonosak."
Tehát nem szeretnél már gyermeket nemzeni, ugye?
#6. Az emberi számítást veszem figyelembe. Életszerűbb, hogy egy 50 éves nő idősebbnek néz majd ki, mint ahogy 40 éves korában kinézett. Azt próbáltam mondani, ha bármi köze van a kérdező vonzalmának a nő kinézetéhez, ha az élethosszig tervez, akkor tegye meg azt a szívességet, hogy hagyja.
32/f
Na jó, nincs gyermeked és nem is tervezed, de mi a biztosíték arra, hogy 5-10 év múlva sem fogsz akarni gyermeket?
Mert ugye neked akkor még mindig lehet, de egy nőnek még akkor sem biztos, ha korodbelivel jössz össze.
De ha minden klappol és gondolod hogy ez a gyerek kérdés nem vethet éket közétek, működhet, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!