Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan a számítógépen játszik, káromkodik és idegeskedik, de nekem nyugalomra van szükségem most! Mit csináljak vele?
Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mit tegyek. A párommal lassan 2 éve vagyunk együtt, külföldön élünk, babát várok (július végén fog megszületni a kicsi). Rengeteget játszik a gépen fél napot vagy egy napot is simán, közben beszélget mindig a barátjával, eddig ezzel semmi gond nincs. De állandóan idegbeteg miatta, káromkodik megállás nélkül, kiabál, csapkod stb. Nekem jelenleg nyugalomra van szükségem a baba miatt, de ez őt ilyenkor egyáltalán nem érdekli, ha megkérdezem kedvesen, hogy "Légyszíves befejezed a káromkodást?" akkor még rám is kiakad, és velem is elkezd kiabálni meg veszekedni, vagy csak annyit mond felemelt hanggal, hogy NEM. Én ilyenkor mostanában inkább főzök, elmegyek boltba stb, hogy addig se kelljen ezt hallgatnom, de már nagyon elegem van belőle, hogy nincs tőle nyugalom itthon és még én vagyok a rossz, ha hozzá merek szólni. Egy 25 éves emberről van szó, jelenleg itthon van, mert 2 hete kirúgták, munkát keres és így egész nap össze vagyunk zárva. Beszélgetni nem tudunk egymással, mert vele nem lehet egyáltalán, ha pedig játszik és úgy szólok hozzá azt se veszi észre, hogy ott vagyok. Szeretnék neki segíteni, mert ez egyikünknek se jó és azt se szeretném, hogy a babának amiatt legyen baja, hogy állandóan idegeskedem miatta, mert állandóan ezt a káromkodást meg kiabálást kell hallgatni. A házimunkában nem segít be semmit, teljesen ki van szolgálva, ez eddig nem is volt gond, mert dolgozott de így, hogy itthon van már kicsit az is bosszantó, hogy egy kaját se tud megfőzni meg semmi, minden az én dolgom. Köszönöm előre is a válaszokat mindenkinek.
23/L
Én is sokat játszottam régen online játékokkal, nap hosszakat. Bár ma már egyre kevésbé köt le, de szerintem ezt is embere válogatja.
Én is olyan voltam, mint a pasid. Ordítoztam, szidtam mindent. Exem mellett csináltam hasonlóakat. Ő is sokszor akart nyugtatni, de ilyenkor nem volt írdomos hozzám szólni. Nem rá haragudtam, de bosszantott az, ha valami nem úgy ment, ahogy azt szerettem volna.
Ma ha játszok is online játékkal nagy ritkán, már nem csinálok ilyeneket.
Viszont ennek ellenére, én foglalkoztam a lánnyal és csináltam azt amit kellett. Takarítás, ilyesmik.
Abban egyetértek a többiekkel, hogy te választottad ezt. Gondolom nem azóta ilyen "játékos", mióta jön a kicsi. Eleve nem kellene gyereket szülni neki.
Nem fog veletek foglalkozni, se a gyerekkel.
Pasztázd újra a videokártya és a processzor hűtőjét fogkrémmel, mert a mentolos az jobban hűt. Úgy fog örülni, csak veletek fog foglalkozni... na meg anyáddal :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!