Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon megcsal a párom 5ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal a párom 5ev után vagy valaki tényleg csak szórakozik velünk?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi hogy nem olyan rég egy kamufeszrol rám írt valaki(írásából ítélve elég szegényes agy tájon)hogy a párom szeretője konkrétan bármit kérdeztem csak annyit írt hogy a párommal nagyon jó a szex..azt hogy hol mikor csináljak nem fejtette ki.Viszont!Tud rólam egy két dolgot pl hogy milyen gyógyszert szedek vagy hogy nézem a párom feszet olykor illetve kérdezte hogy nem e veszek rajta észre valami furcsát...Nos a furcsa egy hete tart valóban kicsit megváltozott alig van puszi szeretet és szex..az mondjuk nincs is egy hete.Ha a másik oldalról közelítve nézem ugyanis a párom tagadja hogy lenne valaki akkor nem tudom.az tény hogy hozzák viszik háztól házig egyedül nem jár el...de akkor miért nincs szex sem és ki az aki csak úgy random rám ír...
2019. febr. 28. 13:56
1 2
 11/16 Rockarc ***** válasza:
77%

Megcsalni barki barmikor meg tudja a masikat, millio lehetoseg, eszkoz van ra. Fonok, ma 2 oraval hamarabb elmegyek, majd holnap tovabb maradok, es kesz is.

Az eleg ritka, hogy valaki kibas.zasbol radirjon ilyen temakorben. Valami celja csak van vele. Tehat ha kihuzzuk azt, hogy csak bosszubol akarnak osszeugrasztani titeket, akkor ket eset lehetseges. Valaki figyelmeztetni akar, jo szandek vezerli. Valakivel tenyleg csal a parod, es ez a valaki kesz lelepezni is, hatha meg tudja kaparintani.

Ha fogadni kene, en az utolsora tennek. Plane, ahogy az agyi kepessegeit ecsetelted. Egy buta tyuk ramaszott a parodra, es kell neki az egesz. Gyanitom ha nem lesz otthon tanyerdobalas, akkor tovabbi informaciok is jonni fognak, hiszen neki bizonyitania kell. Kerdezz meg tole valamit, amit konnyen megtudhato, de megse publikus, a roppant okos kislany majd kiszedi a parodbol valahogy. Pl, hogy hanyas a cipomereted? Ha par napon belul megmondja, akkor nem ketseges mi a helyzet.

42F

2019. febr. 28. 14:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek akármit is válaszolt kommentelt.sajnos nem tudok beszélni a hölgyemennyel hisz letiltott minket.se hívást se smst sem bármit nem láttam tole
2019. febr. 28. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Letiltott Téged ,de nem mindenkit.Álnév,másik telefonszám,ha smsről beszélünk.
2019. febr. 28. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki az üzenetet és kérdezd meg hogy ez mi. Ha hazudik azt 5 év alatt észre kell hogy vedd rajta. Plusz az én barátom akármilyen fáradt de ha találkozunk rám mászik pedig a szemét is alig tudja nyitva tartani. Valami történt a pasiddal ha eddig nem zavarta a fáradtsága és a gyerekek akkor lehet valami igazság az írásban.
2019. febr. 28. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a párodnak, hogy jelentsétek fel a titkos üzenet küldőjét rágalmazásért, és akkor kiderül az igazság. Ha nincs titkolnivalója és még csak sejtése se, hogy ki lehetett, akkor nem fog tiltakozni. Ha kézzel lábbal tiltakozik, nem akarja, akkor előfordulhat, hogy van valóságalapja annak, amit a titkos üzenő állít.
2019. febr. 28. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt akartam mondani mint az előző.Mond meg a párodnak hohy feljelented.Hátha történik valami ha azt mondja jó akkor tényleg jelentsd fel zaklatásért bár nem tudom egy üzenet miatt tesz-e valamit a rendőrség.Ha nem kérj segítséget egy informatikustól valahogy nyomozd ki hogy ki ez a nő hol lak aztán keresdmeg.De mielőtt elindulsz említsd meg a férjednek hogy megvan a nő és elmégy hozzá.Ha idáig eljutsz ettől a ponttól már nincs szükséged további segítségre.Üdv.
2019. febr. 28. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!