Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő férfiak! Mennyi a fizetésetek? Mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Leginkább a 25-35 év közöttiek érdekelnének.2019. jan. 30. 19:41
11/15 anonim válasza:
A férjemmel 7,5 éve élünk együtt. 180-200 ezer nettó között keres, túlórától függ, ami annyit jelent, hogy náluk 4 munkanap az alap egy héten, az 5. túlórának számít. 30 éves.
12/15 anonim válasza:
A férjem 26, 210 a fizuja, de most otthon van a kislányunkkal gyeden, úgy csak a fizuja 70%-át kapja. Én 25 vagyok, szintén 210-et keresek.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdeztem mert most költözünk össze a párommal.
Én (nő) keresek nettő 250et, 30 vagyok. Ő keres havi 150-et, 32 éves. És egyszerűen nem tudom megérteni hogy eleég neki ez a fizetés.Beszéltünk róla, tudja hogy keveslem amennyit keres, mondtam hogy nézzünk neki másik munkát,de ő azt mondta neki ez jó...
Mit lehet ezzel kezdeni?
2019. febr. 2. 09:49
14/15 anonim válasza:
Ki tudja fizetni minden kiadàsotok felét? Ha igen akkor miért problémàzol? Eddig is tudtad mennyit keres mégis összeköltöztél vele. Amúgy egy pàr vagytok, közös jövőt terveztek, vagy valami lakótàrsak vagytok? Netàn ha több a pénze szívesebben szexelsz vele?? Mit szàmít ha a kettőtök fizetéséből megvagytok? Lehet, szereti a munkàjàt. El akarod venni tőle?
15/15 anonim válasza:
Egy uzletben dolgozok es forintba atszamolva kb 330.000et viszek haza. Kulfoldon elunk es itt minden dragabb ugyhogy ez a penz hamar elmegy. Ha a felesegem nem dolgozna akkor nem tudnank megelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!