Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből vagy pénzért van vele?
Figyelt kérdés
Szerintetek,egy pasi ha össze költözik egy 3 gyerekes nővel,és havi 100-150000ft-ot ad rezsibe kajára stb.Akkor a nő a pénzért van vele?Mondható az rá,hogy eltartja a nőt és a gyerekeit ezért kell a nőnek?2019. jan. 21. 09:50
1/6 anonim válasza:
Nyilván hatalmas segítség.
De ez kevés infó ahhoz, hogy meg lehessen ítélni.
2/6 anonim válasza:
Ennyi pénz kb. a férfi saját részét fedezi a kajából és a rezsiből, tehát a válasz: nem.
3/6 anonim válasza:
Hát ennyi pénzből messze nem tart el 5 embert :D :D
De ha még el is tartaná, akkor is honnan gondolod, hogy csak a pénzéért van vele?
Nagyon csúnya dolog a rosszindulat!
4/6 anonim válasza:
Olvastam hasonló kérdést! Egyedül neveltem kb 1 évig a kislányom. Nagyon nagyon nehéz volt egyedül mert a szüleim sem élnek már. Sok férfi volt aki elfogadott volna a gyerekkel és nekem sokkal könyebb lett volna. De, mivel én egyik férfi iránt sem dobbant meg a szívem hiába lett volna könyebb az életem inkább egyedül maradtam. Késöbb jött a jelenlegi férjem akibe szinte azonnal bele szerettem... Miért gondolják az emberek ha egyedülálló anyuka újból férjhez megy vagy kapcsolata van, az csakis a pénz miatt van?? Ennyi erővel mindenki maradhatna a gyerek apjával a pénz miatt
5/6 anonim válasza:
Ennyi pénzből egy gyereket se lehet eltartani tisztességesen, nem hogy hàrmat plusz 2 felnőtt. Tehàt nem, nem pénzért van vele. Milyen pénz????:) Az éhbér nem igazàn az. Ez az összeg kb a sajàt költségeit fedezi. Ennyi.
6/6 anonim válasza:
Ugyanennyi erővel a férfi a pénzért van a nővel?
Mert havi 100-150 ezer forintból nem tudna a férfi saját albérletet fenntartani, fizetni a rezsijét és a kajáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!