Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltél már olyan kapcsolatban ahol csak elvoltatok egymással?
Ömm nekem nem olyan negatív dolog ez, szerintem egy jó kapcsolathoz ez is hozzátartozik. Persze, haladjon a dolog szépen idővel, de nem lennék olyan kapcsolatban, amiben ilyen szigorúan eltervezett célok vannak, hogy házasság, gyerek, ház, halál, minden tervezett sorrendben.
Házasok vagyunk, együtt élünk, de ha le kéne írni a kapcsolatot akkor azt mondanám, hogy elvagyunk egymással. Nem kell összenőni. Megvannak mindkettőnknek a saját egyéni céljai, ezeken is dolgozunk. De ahogy esik úgy puffan. A mai napig szerelmesek vagyunk egymásba, jó a kapcsolat, úgy érzem megtaláltam életem párját. De a kapcsolat nagy részében csak elvagyunk mint ember az emberrel. Szerintem ez nagyon fontos, hogy ne csak a "mi" létezzen és ne az legyen az elsőszámú szempont mindenhol, hogy mi most házasok vagyunk.
Jól éreztük magunkat együtt, magától mentek és haladtak a dolgok tervezés nélkül. Aztán egyszer úgy döntöttünk, hogy költözzünk össze. Aztán párom gondolt egyet és megkérte a kezem mert velem szeretné leélni az életét. Az, hogy "csak úgy elvagytok" szerintem nem jelenti azt, hogy a kapcsolat nem halad semerre vagy nem egymással képzelitek el a jövőtöket. Egy egészséges kapcsolatnak szerintem szerves része, hogy csak elvagytok együtt tervezgetés nélkül, folyamatos kényszerérzet nélkül az újabb és újabb erőltetett közös célokért kapálózva.
Szerintem a kérdező úgy értette, hogy "elvannak", de valami hiányzik, vagy kicsit ürességet érez. Mint hogy pl jól megvannak, de amúgy nem szerelmes, "nem élete szerelme", ahogy írta itt valaki, de jól megvannak.
Persze majd max kijavít.
Volt olyan, ahol csak úgy elvoltunk... Egy év után rájöttem, hogy nem vesz komolyan és ha nem lépek ki ebből, boldogtalan leszek mellette, avagy ő lép majd le a nagy szerelem miatt.
A mostani kapcsolatomra is azt mondanám, hogy elvagyunk, de ezt inkább pozitívan értem már. :) Mondhatnám azt is, hogy jól elvagyunk.
Szóval nehéz válaszolni, mert nem tudni nálad ez mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!