Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon más nő is viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon más nő is viselkedik így ha valami nem oké?

Figyelt kérdés

Ha nem úgy mennek a dolgok ahogy kellene, vagy vita és feszültség van köztünk akkor barátnőm tojik mindenre. Nem figyel úgy oda semmire, sem a környezetére, nem törődik szinte semmivel.

Mondtam már neki h ha gyereked is lesz akkor is ezt fogod csinálni ha vele vagy bármi mással gond lesz?

Viszont ha minden ok, akkor mindenre figyel, megpróbálja jól csinálni a dolgokat és alkalmazkodóbb.

Az rendben h mindenkinek vannak rossz napjai, feszültebb vagy épp nyűgösebb..de az h ilyenkor olyan mintha ,,kifordulna" magából.

2018. dec. 10. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Átadja magát a szenvedésnek, és... hát ismerem ezt, elhagyja magát mert épp szar hangulata van.

És nem, ha gyereke lesz nem fogja ezt csinálni, mint ahogy ha tétje lenne a dolgoknak, akkor is oda teszi magát...lehet még nem láttad ilyen helyzetben, csak olyanban ahol el tudja magát hagyni...

de ha viszont nálam jobban csinálja ezt, az nem jó. Józan paraszti ész a legnagyobb depiben is kell hogy működjön... kivéve ha ez játszma és ezzel akarja a környezetét befolyásolni. Egyedül lenne hirtelen hagyva hetekig, csak nem döglene a kanapén végig...

2018. dec. 10. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kell ezt elképzelni? Szórakozottabb lesz? Vagy elbénázza a dolgokat, mert feszült? Vagy befordul és nem veszi észre, ha jön vele szembe valaki az utcán? (Ez veszélyes lehet.)
2018. dec. 10. 09:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából nehéz érthetően leírni.. ha össze kapunk vlmin es egy kis mosolyszunet van köztünk akkor nem foglalkozik azzal amit korábban megbeszéltük h csinálja ugy pl. Nem foglalkozik olyankor azzal h figyeljen a rendre, széthagy dolgokat a lakásban..
2018. dec. 10. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Mert hangulatember.... első voltam és tudom miről beszélek. Remélem azért te is érted amit én írok. ;)
2018. dec. 10. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit korábban megbeszèltetek, hogy csinálja úgy? Hát lehet hogy egyszerűen olyankor nem motiválja az, hogy megfeleljen neked. Pláne ha mondjuk miattad van feszültsèg.
2018. dec. 10. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ember, neked az a kifordulás, hogy nem figyel a rendre? Meg nem nyalja a S..Ed hogy számodra minden kafa legyen? Mèg csak a kèrdèsed olvasva azt hittem valami iszonyú viselkedèst vesz fel ilyenkor, aztán a kommentekből kiderült, hogy szó sincs erről, semmi extra. Itt inkább veled van a gond, hogy ezt ennyire túlèrtèkeled. Ès mi köze ennek egy esetleges gyerekhez? Majd ha lesz gyereke, őt ugyanúgy el fogja látni, ne aggódj. Te alkalmazkodsz hozzá? Te csinálsz úgy dolgokat ahogy ő szeretnè? Vagy minden változást tőle vársz?

Inkább azon dolgozz, hogy minèl kevesebb feszkó legyen köztetek, igyekezzenek megbeszèlni a problèmákat, ne legyenek "mosolyszünetek".

2018. dec. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!