Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkértem a páromat hogy kivételesen ő mosogasson el: Erre odavágta hogy más férfi fele ennyit sem "segít" a feleségének, hagyjam békén. Férfiak, tényleg ennyire alap hogy nem végeztek házimunkát?
Egy rendes párkapcsolatban alap a megfelelő kommunikáció. Erre ő most nem hajlandó, ráadásul semmi oka nincs durcázni. Ez így elég szomorú helyzet :(
Márpedig beszélnetek kéne, hogy hova tova... Lehet, hogy neki tök jó, hogy most durcázik s ezzel reméli elérni, hogy máskor nehogy ilyen alantas dolgokkal bántsd meg őuraságát, de neked ez így nagyon nem lesz jó, ne hagyd annyiban. Oké, hogy sok év és nem látok bele az egészbe, de azért ne bánhasson így veled soha, senki, akármit is tűrtél el eddig. Én igenis beszélni akarnék, vagy ha nem akar, akkor OK, lakótársak lesztek, akik között nincs semmi (bár sajna a munkát sem tudják megbeszélni, de ugye, az eddig se volt elosztva rendesen). Nem tudom, mit csinálj, de azt nagyon nem ajánlom, hogy cseléd legyél.
Nalunk ferfi letemre mindig en inditom el a mosogatogepet es en pakolom ki. A mosast is en csinalom.
Szerintem egy notol akkor varhato el minden hazimunka ha nem dolgozik vagy csak nagyon keveset es a ferfi meg nagyon sokat dolgozik.
Ha nekem tobb munkam lenne akkor nem lenne idom meg energiam munka utan hazimunkat csinalni. Ebben az esetben a felesegem csinalna mert o kb 20-25 orat dolgozik egy heten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!