Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleget foglalkozik veled a párod?
6 eve egyutt, es mar hazasok.
Teljesen, sot erzem h egyre jobban szeretjuk egymast.
5éve vagyunk együtt (4 éve együtt is élünk), hamarosan házvétel & esküvő.
Nálunk a kommunikáció sokkal jobb lett az idők alatt.Az elején döcögősebb volt..úgymond összeforrtunk,talán lehet azt is mondani,hogy teljesen felnőttünk :).
A testiség nálunk továbbra is tökéletes.Erről is sokszor beszélünk-szerintünk ez is fontos-kinek mi az óhaja/sóhaja.
A romantika nálunk is megvan,igyekszem én is meglepni apróbb dolgokkal,de pl. utoljára egy wellness hétvégét kaptam tőle(kaptunk),mivel elég sokat dolgozunk (sajnos kell az önerő a házra).Ezzel próbáltunk 1 kicsit kikapcsolni,ne őröljön be minket a melós hétköznapok.
Valamint ahogy az első írta,képes vagyok én is nekiállni a kedvenc kajájának,annak ellenére,hogy kifejezetten utálom. És bár ő nem tud főzni,próbálkozik és ezt imádom.
25/L (párom 27/F)
4 és fél éve vgayunk együtt. Minden olyan mint az elején,csak sokkal jobb,gördülékenyebb.
Sokat dolgoztunk rajta hogy minden nap bele tudjunk szeretni a másikba,nem hagyjuk elpuhulni a kapcsolatot. Az érdeklődés,kedvesség,törődés ugyanúgy megvan,ha csak nem jobban. A kommunikáció is rengeteget fejlődött az évek alatt. Eleinte zárkózottabb volt,én hirtelen és sértődékeny. De mindent megbeszéltük,és leküzdöttük a rossz tulajdonságainkat,szóval ,mostmár minden jobb,tudjuk hogy a másik mit-miért csinál. Osztozunk a házimunkán,csokit-virágot rendszeresen kapok,én kedves üzeneteket,szerelmes leveleket hagyok neki,ilyesmik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!