Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kanosak a pasik mindennap?
Figyelt kérdés
Pl. A párom többször is egy nap..2018. nov. 4. 22:33
2/13 anonim válasza:
Akármennyire jól laksz, pár óra múlva éhes leszel. Biológia.
4/13 anonim válasza:
"Akármennyire jól laksz, pár óra múlva éhes leszel. Biológia."
De nem mindenki akar dugni mindennap, azokra mit mond a biológia?
6/13 anonim válasza:
Ez nem férfi specialitás, barátnőm is volt olyan akinek igénye volt naponta egy, gyakran két szeretkezésre.
7/13 Gymnospermatophyta válasza:
Az a párod és nem minden "pasi". Én pl. nem vagyok "kanos" minden nap. Mások pedig igen és ezzel önmagában nem hiszem, hogy baj lenne.
8/13 anonim válasza:
A nők miért nem akarnak mindennap dugni?
9/13 anonim válasza:
Ez nem nemfüggő, hanem ember függő. Én nőként is minden nap "kanos" vagyok, sőt még most is(kösz nem kell privi). Az egyik párom megjegyezte, hogy én vagyok az egyedüli aki sosem utasította vissza a szexet. És volt már, hogy többször kívántam mint a párom. Ennek nincs köze szerintem a nemhez, vagyis olyan szempontból talán akad, hogy azt mondják a pasiknak a szex a stresszlevezetés egy nőnek előbb le kell vezetnie a stresszt, hogy szexelni tudjon, de ez alól úgy is mindig van kivétel, csak meg kell találnod azt akivel összepasszoltok :)
10/13 anonim válasza:
Az én férjem is ilyen, napi 1 szex minimum megvan. 😉 Nekünk ez így esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!