Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom még nem akar összeköltözni velem, miért?
Figyelt kérdés
14 hónapja vagyunk együtt. Ő 30 én 24 vagyok. A mostani albérletemben nem bírom a lakókat, és felvetettem az ötletet, hogy költözzünk össze. De a barátom nem lelkesedik még a dologért. Azt mondta, hogy szeret engem, de ő erre még nem kész, meg fél-1 év múlva külföldön szeretne amúgy is szerencsét próbálni, és nem akar már Budapesten belül költözködni, de nyugodtan aludjak annyiszor nála, ahányszor akarok (ő 2 sráccal van egy albérletben). Én meg egyébként akkor tartanék vele külföldre, ha előtte picit együtt élnénk, mégiscsak úgy ismerném meg jobban. Mit gondoltok? Ez természetes a részéről, vagy valamit titkol előlem, vagy nem szeret igazán?
Te a jövőbeni terveiben nem szerepelsz. Ezért nem akar összeköltözni veled. Érdemes lenne beszélgetnetek a jövőről, ki hogy képzeli el. Vannak egyáltalán közös elképzeléseitek?
2018. okt. 31. 14:05
12/19 anonim válasza:
Nem tudom mit ba..szogatjátok a kérdezőt!! 24 éves, több mint egy éve vannak együtt, természetesen a vágya aziránt, hogy összeköltözzön a barátjával. Ti már egyből belevízionalizáltátok azt is, hogy csak ráakaszkodna a pasira külföldön, meg hogy proli. Te jó ég!
Ettől függetlenül kérdező, sajnos nem hiszem hogy veled tervezi a jövőjét.
Egyébként veled akar menni külföldre, hogy beszéltétek meg?
2018. okt. 31. 18:23
13/19 A kérdező kommentje:
A terveit, hogy külföldre akar utazni pár éven belül már a kapcsolatunk elején elmondta. Leginkább német nyelvterületre akar menni, mert jól beszéli, és autóiparban tevékenykedik, így Németország számára a fő cél. Én vele tartanék külföldre, bár Németország egyáltalán nem szimpatikus. A német nyelv maga nem szimpatikus. :) Inkább Angliát támogatnám a részemről, ő erre meg azt mondta, hogy Anglia is rendben van, de pár évet (2-3) mindenképpen szeretne először Németországban dolgozni.
2018. okt. 31. 18:51
14/19 A kérdező kommentje:
Szóval kérdezte is, hogy vele tartanék-e, csak picit megrekedt a beszélgetés ott, hogy számomra a németek nem tűnnek barátságosnak.
2018. okt. 31. 18:52
15/19 anonim válasza:
Háááát...
Nem akarok vészmadár lenni, de ez az ipse nem mondanám, hogy elkötelezte volna magát melletted.
Ha ennyire a fejébe vette Németországot és neked nem szimpatikus se az ottani nyelv, se az ottani mentalitás, inkább szakítsatok, mert ha 1 év után se hajlandó veled összebútorozni egy garzonban, te meg családot szeretnél, akkor csak feltartjátok egymást.
2018. okt. 31. 19:41
16/19 A kérdező kommentje:
Még 4-5 évig én sem szeretnék családot.
2018. okt. 31. 19:44
17/19 anonim válasza:
hát én sem úgy látom, hogy annyira komolyan gondolja veled. ha mész vele, jó, ha nem, nem. Az egész olyan homályos. szerintem az lesz, hogy kimegy, azzal a szöveggel, hogy szól, hogy majd mikor mehetsz utána. aztán ez sosem jön el. max. ha te mindent megteszel érte.
2018. nov. 3. 10:40
18/19 anonim válasza:
Tehát szerinte jó ötlet, hogy anélkül, hogy egy percet is laktál volna vele, rögtön elcuccoltok egy idegen országba, aminek nem beszéled jól a nyelvét, nem is tetszik, és még csak terveid sincsenek a továbbiakról? Nem, ez egyáltalán nem természetes. Nem igazán érdekli, hogy veled mi lesz, vagy pedig nagyon jó manipulátor, akinek az a célja, hogy anyagilag (is) függésben legyél tőle. Bár szerintem inkább csak annyiról vagy szó, hogy bejárós ágymelegítőnek tökéletes vagy, de komolyabbra nem kellesz.
2018. nov. 15. 21:30
19/19 anonim válasza:
Gyerekes a gondolkozásod. Nem tudom mit akar tőled egy 30 éves, talán csak szex. Nem jósolok nektek sok időt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!