Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ha egy férfi nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha egy férfi nem tud luxus életszínvonalat biztosítani számotokra, akkor a ti szemetekben, ő egy lúzer?

Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 18:00
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
40-es,persze drága,kedves,dehát ilyenek vagyunk mi csúnya férfiak.
2018. okt. 28. 21:06
 42/46 anonim ***** válasza:
Nem csúnya vagy, hanem hülye. XD
2018. okt. 28. 21:08
 43/46 anonim ***** válasza:

Nem. 9. éve vagyunk együtt a férjemmel és soha nem éltünk luxusban. Elég messze vagyunk tőle. Tekintve hogy 40nm- es 1 szobàs hàzban élünk. Mégis vele vagyok, mert szeretem, szeretjük egymàst. Ha lenne egy gazdag pasi aki el akarna venni és egy palotàt kínàlna akkor se kellene mert nem szeretem, olyannal pedig nem tudok élni akit nem szeretek. Plusz prosti se vagyok, hogy anyagi javakért tegyem szét a làbam. Olyannal nem lennék együtt akit lúzernek tartok, tehàt nem tisztelem.

De kinek mi a luxus?Nekem a 150- 200nm- es hàz úszómedencével- konditeremmel legalàbb 4 szobàval màr luxus lenne plusz mondjuk ha havi 200 ezret költhetnék gond nélkül könyvekre. Befogadhatnék legalàbb 2 kutyàt akiket el tudunk tartani anyagi probléma nélkül. Van aki meg màrkàs göncöket akar, több 100 ezres tàskàkat, cipőket, parfümöket, az ékszerekről nem is beszélve. Engem pl az ilyen dolgok akkor se érdekelnének ha lenne rà pénzem:)

2018. okt. 28. 21:43
 44/46 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, itt a Balázska.

2018. okt. 28. 22:02
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Az én szememben az egy nagy rakàs szerencsétlenség, aki mindig màs pàrkapcsolatàval van elfoglalva.

Mi közöd van ahhoz, kik hogyan élnek?

Foglalkozz végre a sajàt életeddel!

Ja, bocs, az nincsen.

Így nem is lesz.

2018. okt. 29. 08:49
 46/46 anonim ***** válasza:

Wc deszka pottyantos budin es elemlampa kimenni ejjel ?

Ill hidevizes kut az utcaban van ?

De ha parabola log mar minden jo

2018. nov. 3. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!