Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, tudnátok szeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Nők, tudnátok szeretni egy olyan kedves és jóravaló férfit, aki harcot indit a nőuralom ellen? Azt szeretné ha a nők megértenék, hogy első a kötelességtudat, és csak azután beszélhetünk jogokról.

Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 18:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Azt szeretné ha a nők megértenék, hogy első a kötelességtudat, és csak azután beszélhetünk jogokról."

Ez meg mi a búbánat?

Meg milyen nőuralom?:D

Én ugyan férfi vagyok, de hogy itt nőuralom nincs az fix..

Amúgy meg egy rabszolgatartót elég nehéz ám szeretni..

2018. okt. 16. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Kifejtened, hogy a kotelessegtudat mit jelent nalad, mert nem ertem a kerdest.
2018. okt. 16. 19:55
 13/25 A kérdező kommentje:
12-es,pl a házimunka tudatos elvégzése,nyafi nélkül.
2018. okt. 16. 19:58
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szoval akkor jol ertem, hogy azt mondod, hogy a nonek akkor vannak jogai, ha elotte elmosogat?

Te valami humorista vagy, mert ilyen jot mar reg nevettem, koszonom.

2018. okt. 16. 20:01
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
a világ vezetőinek, milliárdosainak 80%-a alsó hangon férfi, miről beszélsz?
2018. okt. 16. 20:23
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

Bennem csak egy kérdés merült fel. Miért írsz ki kérdéseket? Neked nincs olyan problémád ami általunk a tanácsaink által megoldható lenne.

Mi értelme a vita generálásnak?

Arról nem is beszélve hogy a sok hasonló kérdés miatt “züllött” el így az oldal. Alig látni valós kérdést és arra is alig érkezik értelmes válasz mert aki nem kötekedni akar nagyrészt lelépett vagy csak már lusta bármit írni hisz úgyis vita lesz.

A maga módján engem is szórakoztat a száj karate de az oldal eredeti célja pont emiatt hiúsul meg ami szerintem szomorú.

2018. okt. 16. 20:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a házimunka tudattalan elvégzése?
2018. okt. 16. 20:48
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

Végezd el te a házimunkát egyedül nyafi nélkül, úgy hogy a párod egy poharat se mos el aztán legyen nagy a szád. Jelenleg a legtöbb kapcsolatban a nők ugyanúgy dolgoznak heti 40-45 órát mint a férfiak, el se hiszem hogy még vannak pasik akik elvárják hogy a párjuk emelett egyedük vezesse a háztartást, grátisz hogy gyereket is neveljen.

Nagyon remélem hogy ha ilyen vágyaid vannak a nőnek nem kell eljárnia dolgoznia cserébe, hanem te egyedül akkor el is tartod normális életszínvonalon. Ha már ennyire kőkorszaki nézeteket vallasz akkor tartsd be a férfiakra eső részt és teremtad meg a család számára a biztos anyagi hátteret, mindenféle nyafi nélkül.

2018. okt. 16. 21:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. okt. 16. 22:22
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Én minden további nélkül, ha ő is teljesíti a kötelességét és eltart normalisan a gyerekekkel együtt.
2018. okt. 17. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!