Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak hogy lenyugodjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy lenyugodjon a barátnőm és ne hisztizzen?

Figyelt kérdés

Nagyon hisztizik mindenért. Nem lehet vele beszélni sem.

Reggel felébredt és velem kiabált hogy ő még álmos. Eddig még soha nem csinált ilyet. Mi baja van?

2018. okt. 2. 19:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Azt hittem az rí le a válaszaimból, hogy szórakozásra is használom az oldalt. A hülyéken szoktam nyelvet köszörülni, nem a nőkön.

32/f

2018. okt. 2. 20:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Te az embereket figurázod ki, inkább a saját életed rendezgetnéd. Ok, nehéz a helyzeted, de túlzás, amit megengedsz magadnak és észt osztasz, holott neked is kellene bőven. Kedves Dániel-nek címezve ezt.
2018. okt. 2. 20:19
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Folyamatban van, afelől ne aggódj 44%. Ha gondolod, mesélhetsz még a helyzetemről, ha már ekkora rálátásod van rá.

32/f

2018. okt. 2. 20:40
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

A helyedben én otthagynám kapásból. Akkor is, ha egyedül kell maradnom. Hosszútávon az állandó cirkuszolás, hisztizés baromira fel tudja húzni az embert, arról nem is beszélve, hogy az állandó megfelelési kényszer se tesz jót.

A párkapcsolatnak pont hogy problémákat kellene megoldania - erre tessék, ő maga a probléma.

Hagyd ott. Minél hamarabb!

2018. okt. 2. 20:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez a 32/f szignós nem az, aki azelőtt ifjabb és magasabb százalékú volt, és tökéletes csaja volt, aki mindent megtett neki/érte/vele, de mégis itt gyűlölködött folyton?
2018. okt. 2. 21:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Danika...

Sajnos az írásodról látszik, mennyire mélyről építetted fel a mostani életed. Az egész szemléleted megkeseredett.

2018. okt. 2. 21:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Mulatságos, ahogy a Kérdező személyét támadjátok, nem az álláspontját :) A "fúj Balázska" már régi lemez, most a "fúj Danika" lesz a menő?

Na ilyenkor remekül látni ám, hogy az elmebaj az ország természetes állapota.

2018. okt. 2. 21:52
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Egy pillanatra azt reméltem, hogy mondasz is valamit. Nem keserű vagyok, csak csípem a hülyéken, amik mivel egyenlőség van, lehettek ti is ;). Elnézést, hogy ha sok vizet zavartam, nem gondoltam, hogy a kérdés alatt illetékesekbe boltok.

32/f

2018. okt. 2. 21:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyszerűen idegesítő vagy, a buta tanácsaiddal és ez nemcsak engem, hanem mást is idegesít. Vegyél vissza 32/f
2018. okt. 2. 22:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért vagy egy olyan lánnyal, aki ennyire idegesít? Ha nem tetszik, ahogyan viselkedik, akkor nyisd ki a szádat, és kérdezd meg tőle, hogy mi a baja. Semmiképpen se csinálj olyat, mint amit a 2-es kretén válaszolt. Nem az apja vagy, hogy nevelned kelljen, és ez a "bevágom a zuhany alá" csak a suttyók eszköze lehet, akik annyira sem képesek, hogy kommunikációval oldják meg a problémáikat, hanem a fizikai erőfölényükkel akarják ledominálni a párjukat.
2018. okt. 2. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!