Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy lenyugodjon a barátnőm és ne hisztizzen?
Nagyon hisztizik mindenért. Nem lehet vele beszélni sem.
Reggel felébredt és velem kiabált hogy ő még álmos. Eddig még soha nem csinált ilyet. Mi baja van?
Azt hittem az rí le a válaszaimból, hogy szórakozásra is használom az oldalt. A hülyéken szoktam nyelvet köszörülni, nem a nőkön.
32/f
Folyamatban van, afelől ne aggódj 44%. Ha gondolod, mesélhetsz még a helyzetemről, ha már ekkora rálátásod van rá.
32/f
A helyedben én otthagynám kapásból. Akkor is, ha egyedül kell maradnom. Hosszútávon az állandó cirkuszolás, hisztizés baromira fel tudja húzni az embert, arról nem is beszélve, hogy az állandó megfelelési kényszer se tesz jót.
A párkapcsolatnak pont hogy problémákat kellene megoldania - erre tessék, ő maga a probléma.
Hagyd ott. Minél hamarabb!
Danika...
Sajnos az írásodról látszik, mennyire mélyről építetted fel a mostani életed. Az egész szemléleted megkeseredett.
Mulatságos, ahogy a Kérdező személyét támadjátok, nem az álláspontját :) A "fúj Balázska" már régi lemez, most a "fúj Danika" lesz a menő?
Na ilyenkor remekül látni ám, hogy az elmebaj az ország természetes állapota.
Egy pillanatra azt reméltem, hogy mondasz is valamit. Nem keserű vagyok, csak csípem a hülyéken, amik mivel egyenlőség van, lehettek ti is ;). Elnézést, hogy ha sok vizet zavartam, nem gondoltam, hogy a kérdés alatt illetékesekbe boltok.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!