Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van esélyem találni egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lutaker kérdése:

Van esélyem találni egyedül élő vékony nőt 50-évestől? Tehàt nem anyukával, gyerekkel, stb él. Kettesben szeretnék élni.

Figyelt kérdés

2018. szept. 25. 12:59
1 2
 11/14 kokohoho ***** válasza:
Van sok csinos milf, de nem olyan hülyék, hogy a nyakukba vegyenek egy vén kecskét, akihez alkalmazkodni kell, aki beleszól a dolgaikba, felborítja a megszokott életritmusukat és aki miatt nem tehetnek bármikor, bármit, amit csak akarnak.
2018. okt. 2. 20:22
 12/14 kokohoho ***** válasza:
Mielőtt bárki megkövezne, 52 éves férfi vagyok. A feleségemmel egyidősek vagyunk, aki nem éppen a kérdező eszményképe, de ez egyáltalán nem számmít. Ha egy nőt szeretünk, azt szépnek látjuk és én gyönyörűnek látom 16 éves korunk óta!
2018. okt. 2. 21:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Te kohohohorgász mivel nem ismered a részleteket a firkálmányod koholmány.
2018. okt. 3. 13:08
 14/14 kokohoho ***** válasza:
Elnézésedet kérem, ha bántó volt amit "firkáltam", nem ez volt a célom, de olvasd el a kérdésed, tárgyilagos kívülállóként! Olyan mintha párkeresőnek használnád a gyk-t! Mikor elolvastam a kérdésed, nem az jutott az eszembe első gondolatként, hogy "szegény, szeretetre vágyó, magányos férfi, aki szeretne tisztába kerüni a lehetőségekkel." Ehelyett én azt olvastam ki a sorok közül, hogy nem véleményt, hanem valami ilyesmi választ vársz, hogy "persze, hogy van esélyed,,,, itt vagyok, engem keresel!" "Egyedül élő, független, feszes testü, 30-nak látszó, unatkozó 50-es vagyok és csak arra vágyom, hogy minden figyelmem és szeretetem neked szentelhessem!" Nem állítom, hogy így van, csak azt, hogy én ezt olvastam ki a kérdésedből, pedig alapjában véve, nam vagyok egy gyanakvó természetű, alaptalanul vádaskodó, összeesküvés gyártó.
2018. okt. 4. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!