Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy töltitek a napotokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy töltitek a napotokat?

Figyelt kérdés

Lassan 1 hónapja élünk együtt, és azt veszem észre, hogy külön szobában vagyunk, ő kint számitógépezik, én pedig bent a szobában. Én kint csinálom a házit, ő bent. És ennyi, ez megy 2 órája, filmezek, telefonozok, ő pedig kint. Szoktunk együtt is filmezni, de már a főzés sem történik együtt, ő megy és csinál engem nem hív.

Biztos me time meg minden.

De nálatok is így van?

Már 2 órája nulla kommunikáció. Lehet csak most szokom az együttélést

2018. szept. 23. 00:34
 1/5 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%
Amíg megvan a kellő aktív közös idő, addig nincs gáz. Nem kell egész nap a másik nyakán lógni.
2018. szept. 23. 01:26
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Őőő, próbáltál kimenni a szobából és beszélgetést kezdeményezni? Vagy megkérdezni, hogy nem főzünk együtt?

Vagy neked most jó ez, vagy nem jó? :D

Mi nem így élünk. Mi mondjuk garzonban lakunk, úgyhogy max a fürdőbe lehet elvonulni.

Eleve ha munkából hazaérünk, akkor együtt akarunk lenni hiszen egész nap nem találkoztunk. Nekem eszembe se jutna elvonulni. Ha meg nem beszélgetni akarok hanem elfoglalni magam, azt úgy is tudom csinálni ha egy levegőt szívunk.

De amikor ilyen béta barátaim voltak, velük nem is tudtam ilyen szinten kommunikálni. Valahogy nem jött ki a számon semmi.. Nyilván voltak dolgok, amiket nem tudtam hova tenni, de nem tudtam, hogy milyen érzés az, amikor (számomra) normális emberrel vagyok együtt, így elfogadtam. De így, hogy belekóstoltam az ebbe az igazán közeli, közvetlen kapcsolatba, ahol törekszünk kifejezni, ha valami gondunk van (persze nálunk is vannak időközönként zűrök), már soha nem kéne ez az “elvagyok valakivel” érzés. Szal ha ilyen nem lehet, akkor inkább semmilyen sem kell. Nálam úgy van, ha valaki mellett csak eléldegélek, akkor az se zavar, ha kéthetente találkozunk. Ha valakiért odavagyok, akkor meg a lehető legtöbb időt szeretném vele tölteni, akár szavak nélkül is.

Szóval a kérdés az, hogy te mire vágynál? Szeretnél többet együtt lenni vele?

2018. szept. 23. 02:16
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Muszájból vagytok együtt? mert ez a srác/csaj nem érzi melletted jól magát.
2018. szept. 23. 07:53
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell egész nap egymàs seggében lenni. Hétköznap dolgozunk, esténként hàzimunka, majd sorozatot nézünk( ki- ki a magàét), vannak olyanok amiket együtt:), majd együtt zuhanyozunk, beszélgetünk, kicsit még olvasunk, aztàn iràny az àgy. :)

Hétvégén a kötelezők elintézése utàn( én főzők, a pàrom bevàsàrolni megy, gyorsan elindítok egy mosàst/ valamelyikünk kitereget, )aztàn vagy valami közös programra megyünk vagy sorozatokat nézünk, jàtszunk együtt a gépen a kedvenceinkkel/ târsasozunk, kàrtyàzunk, vagy olvasunk, én könyveket, ő inkàbb mangàkat. szombat esténként moziest van , popcorn- és közös filmnézés:). Sosem unatkozunk . 9. éve vagyunk együtt.:)

2018. szept. 23. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi viszonylag kevés hasznos időt tudunk együtt tölteni. Mindketten teljes munkaidőben dolgozunk és mindkettőnknek most kattant át az agyában valami, így szeptember elejétől mindketten beiratkoztunk egy-egy szakirányú továbbképzésre. Nekem ez heti két napomat elviszi fixen. Neki is egyet-kettőt. Van hogy ez átfedésben van, van hogy nincs.

Sulis napokon gyakorlatilag annyit találkozunk, amikor lefekszünk aludni és felkelünk reggel.

Nincs ezzel így problémánk, amióta ilyen kevés időnk van egymásra, azóta mégjobban szeretjük egymást, hisz hiányzunk a másiknak. Minden hétvégét igyekszünk együtt kihasználni.

A szabad estéinken együtt járunk edzeni, de az sem éppen a romantikáról szól, tehát kevés.

Nekem viszont sosem volt ennyi erőm, energiám és nagyon régen éreztem magamat ilyen hasznosnak és kiegyensúlyozottnak, ami a párkapcsolatunkra is pozitívan hat.

Egyébként mi kifejezetten szeretünk külön időt tölteni és nincsen ezzel semmi baj, amíg mindez ép. Nem szabad hagyni, hogy elmenjetek egymás mellett és az együttélés helyett egymás mellett éljetek. Meg kell találni az arany középutat, ami mindkettőtöket boldoggá tesz.

2018. szept. 23. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!