Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pumukli alfahím kérdése:
Férfiak, ti járnátok rendőrnővel?
Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 16:19
1/17 anonim válasza:
"Pumukli alfahím" Ha ezt Eder mester meghallja :D !
2/17 anonim válasza:
oh oh egy rendőr nő az álmom régóta őrá vágyom olyan szédítő rendőr nő
3/17 anonim válasza:
Menyhárt Jenő:
Rendőrlány
Na most menjek vagy maradjak?
Maradjak vagy szaladjak?
Maradjak vagy szaladjak?
Rendôrlány
Rendôrlány
Rendôr-rendôr-rendôr-rendôrlány
Lány
Lány
4/17 anonim válasza:
miért ne? talán bűnöző az illető hogy ez jelwntsen bármit kapcsolati téren
5/17 anonim válasza:
Hs nem olyan ostoba mint a rendőrök többsége
7/17 anonim válasza:
Persze. Vele késő este is mernék sétálgatni egy kevésbé biztonságos környéken. Azt hinné, hogy én vagyok ilyen bátor... :)
8/17 anonim válasza:
"Jártam"
Hihetelen jó teste volt, arca is jó, de emberileg egy gőzölgő barna halom szintű.
Nárcisztikus-bipoláris-pszichopata személyiségzavaroknál tankönyvi példa lehetne.
Egyébként nagy mutyista volt a szervnél, fel is függesztették.
9/17 anonim válasza:
Igen. A legszebb szem az emlékeimben egy rendőrnő, akivel nemrégiben néztünk össze mosolyogva.
10/17 anonim válasza:
Igen. Vannak köztük jó csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!