Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, járnátok egy 200+-os férfival, ha az minden hétvégén vinne titeket wellness kiruccanásokra, a saját költségén?
A 200+ a kilóra vonatkozik?
Amúgy nem. Elég unalmasak ezek a wellness-cuccok. De ha amúgy jó fej, akkor szimpla barátként vihetne máshova: koncertre, Operába, jazz-estre, kirándulásra (bár 200 kilósan az elég nehéz lehet neki).
Nem.
De te menj.
Az úszas fogyaszt ;)
200+-os fel sem tud kelni az ágyból, nem hogy utazgatni.
Jó kis troll kérdés :)
Én vagyok az egyetlen akinek a magasság ugrott be nem a súly? :D
Amúgy mindegy is melyikre gondoltál mert se a dagadtakat se az égimeszelőket nem találom vonzónak. Azt meg nem szeretem ha "lefizetnek". Vagy tetszik egy férfi és nem kell semmilyen pénzügyi juttatás ahhoz hogy vele legyek vagy nem és akkor aztán lehet milliomos is. És minden hétvégém eleve nem szabad van saját életem és barátaim akik szintén csak hétvégén elérhetőek úgy igazán.
De gondolom a pénz mindent megold sztereotípiára épült a kérdés és ezért mellőzi a realitást.
Nem.
Alapból nem vágyom hetente wellnessbe, és a súlyosan elhízott férfiakhoz sem vonzódom szexuálisan.
Ha a férjem elhízna ennyire (bár alapból nem hagynám), akkor segítenék neki lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!