Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, járnátok egy 200+-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Nők, járnátok egy 200+-os férfival, ha az minden hétvégén vinne titeket wellness kiruccanásokra, a saját költségén?

Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Én szeretem a wellnesst (bár minden hétvége nekem is sok lenne), de nem. Nem járnék olyan férfival, akihez nem tudok vonzódni, sőt kifejzetten taszít.
2018. szept. 18. 16:12
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
megjött a mi kis szakmunkásunk:D
2018. szept. 18. 16:18
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

A 200+ a kilóra vonatkozik?

Amúgy nem. Elég unalmasak ezek a wellness-cuccok. De ha amúgy jó fej, akkor szimpla barátként vihetne máshova: koncertre, Operába, jazz-estre, kirándulásra (bár 200 kilósan az elég nehéz lehet neki).

2018. szept. 18. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Jobban szeretik a nők a túrázást, kirándulást, miközben estefelé felmentek egy vadászlesre és gyönyörködtök a Naplementében, vagy bámuljatok a csillagokat összebújva, miközben szerelmes szavakat suttogtok egymásnak érzéki, szenvedélyes csókok közepette.
2018. szept. 18. 16:30
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

De te menj.

Az úszas fogyaszt ;)

2018. szept. 18. 16:33
 16/20 peca1000 ***** válasza:
90%

200+-os fel sem tud kelni az ágyból, nem hogy utazgatni.

Jó kis troll kérdés :)

2018. szept. 18. 16:50
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Én vagyok az egyetlen akinek a magasság ugrott be nem a súly? :D

Amúgy mindegy is melyikre gondoltál mert se a dagadtakat se az égimeszelőket nem találom vonzónak. Azt meg nem szeretem ha "lefizetnek". Vagy tetszik egy férfi és nem kell semmilyen pénzügyi juttatás ahhoz hogy vele legyek vagy nem és akkor aztán lehet milliomos is. És minden hétvégém eleve nem szabad van saját életem és barátaim akik szintén csak hétvégén elérhetőek úgy igazán.

De gondolom a pénz mindent megold sztereotípiára épült a kérdés és ezért mellőzi a realitást.

2018. szept. 18. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem, ennyire túlsúlyos férfivel nem jönnék össze, és a wellness sem érdekel.
2018. szept. 18. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem. A fentiek nem kritériumok. Másrészt, ha én adok a külsőmre, akkor a párom is adjon. 200 kg már túl van az egészséges kategórián. Orvosi segítség szükséges.
2018. szept. 19. 10:33
 20/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Alapból nem vágyom hetente wellnessbe, és a súlyosan elhízott férfiakhoz sem vonzódom szexuálisan.

Ha a férjem elhízna ennyire (bár alapból nem hagynám), akkor segítenék neki lefogyni.

2018. szept. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!