Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha egy együtt élő pár egyik tagja a szüleinél alszik akár hetente több napot ezek miatt?
Figyelt kérdés
Például amik miatt szokott:
- tanulnia kell
- otthon felújítanak, átalakítanak valamit
- ünnepnapok
- nincs kedve olyan korán kelni (szülei közelebb laknak a munkahelyéhez)
- kell valami holmi a szüleitől (és akkor már ott is alszik 1-2 napot)
- bármelyikük beteg
Ez mennyire normális, megszokott?
Ti tolerálnátok ezt a kapcsolatotokban?
2018. szept. 12. 08:19
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem normàlis. Vagy a pasijàtól menekül, vagy nem tud/ nem akar a szüleiről leszakadni.
Egyik sem egészséges.
Mi 7,5 éve élünk együtt 8,5 éves kapcsolatban, amióta összeköltöztünk, se a férjem se én nem aludtunk a szüleinknél.
12/13 A kérdező kommentje:
6-7 éve élnek együtt, lassan gyereket akarnak... Csak nem tudom, így majd a babával is hazamászkál mindig? :D
Akkor nem csak nekem fura.
2018. szept. 12. 15:46
13/13 anonim válasza:
nálunk is ez van gyerekkel megy haza azok után is hogy 10éve kést fogott a faterra a lánya mert megakarta.. részegen..27éves de havonta 10napot aiman ott tölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!