Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátnőm mindig rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm mindig rosszat álmodik amióta itt lakik nálam. Miért van ez? Mit kéne tenni hogy ne álmodjon rosszat?

Figyelt kérdés

Tegnap is sírt.

Multkor azt álmondta hogy megakarták ölni. Én nem értem miért álmodik ilyeneket

2018. aug. 31. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Ápold le rendesen.
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Egy dedossal koltoztel ossze.
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Ne nézzetek horrort.
2018. szept. 1. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Meleg a szobában?
2018. szept. 1. 00:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez baj. Nekem is volt ilyen. Átköltöztem másik szobába, az segített.

Ha felébred, nyugtasd meg, legyél vele kedves, öleld meg. Nehogy bunkó légy.

2018. szept. 1. 07:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Valaki felzaklatta, és rossz érzést kelt benne, amúgy nem vagyok nagy ezos, de elmondom, hogy nekem elég volt teljesen új helyre rakni az ágyam és rosszakat álmodtam, sőt, én új helyen max 3 órát ha alszom, elsőre nem is tudok elaludni.

Beszélgessetek sokat, még elalvás előtt is mehet egy kis lelkizés, kivel mi történt, talán még ő se tudja mi nyomja a lelkét.

2018. szept. 1. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Rendezzétek át a szobát.
2018. szept. 1. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Én sem vagyok ezos, de ha nem jó a szoba elrendezése az valóban ok lehet a rossz alvásra. Amióta megfordítottuk az ágyunkat, úgy alszok, mint akit fejbevágtak.

Az is lehet, hogy valami felzaklatja, stresszeli őt a mindennapi életben, ami az alvásra is kivetül. Amikor ezért nem alszok rosszul, vagy mert más okból olyan időszakom van, hogy nem alszok jól, azt általában tudom és ilyenkor segítségül hívom a Valeriana-t. Egyesek szerint placebo, én viszont a legrosszabb időszakaimban is marha jót alszok két bogyótól.

2018. szept. 3. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy kipróbáltad a tőzsdézést, és elúszott az összes pénzed, a lakásból is át kell költöznötök valami szerényebb szállásra. Hidd el, egy percet sem fog aludni egész éjjel, szóval nem lesznek rossz álmai sem.
2018. szept. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!