Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én akarok túl sokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én akarok túl sokat?

Figyelt kérdés

Együtt élek a párommal, 1 hete kicsit elhidegult tolem,nem tudom mi vaja van,úgy sosem tudtam vele beszelgetni :(

3 hete kicsit rosszul vagyok, mindennap mikor megyek be a melohelyemre rosszul vagyok, elajulok, es remegek, nem tudom mi bajom van( nem vagyok terhes)

Barataim szerint ez panikbetegseg!

Ma is feltem bemenni,mert a metronal leszek rosszul ez nem allapot! Mondtam ma a baratomnak,hogy elmegyek orvoshoz,mert ez nem mehet igy tovabb,rendesen felek!

Ő itthon van szabadsagon(3het)

Azt mondta ad penzt taxira, termeszetesen ezt kifizetnem neki!

Neki van autója, tudja,hogy rosszul leszek, es legalabb annyi eszebe juthatna, hogy akkor inkabb neki fizetem ki a benzinpenzt(most nem azt mondom,hogy engem furikazni kene)

Csak kicsit rosszul esett,nem ajanlotta fel.

Mondtam is neki, hogy csak a mai nap kifizetem!

De azt mondta potyára nem! :(

Nem erdekli,hogy velem mivan azt mondta orvoshoz is felesleges elmennem, gyenge vagyok lelkileg azt kesz ennyi...

Vagy tenyleg neki van igaza? És én reagálom tul ezt az egészet?

2018. aug. 15. 13:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A szomszédom is bevinném ingyen az orvoshoz ha normálisan megkérdezte ez nem kérdés.

A pánikbetegség elfojtások, stressz, belső frusztrációt kitörése. Ha bajban nincs melletted s a testednek sem hiszel akkor ha beléd csap a ménykű azt se értenéd meg sajnos. :(

2018. aug. 15. 22:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Javult a helyzet?
2018. szept. 7. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!