Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek az alábbi szituban Ti mit tennétek?
Sok a feszültség közöttünk mostanság barátnőmmel. Azt mondta azért mert anyád tele beszélte a fejedet rólam mindenfélével. Azt mondta hogy sok olyan dolog van amiről én még csak nem is tudok és ezt Anyám mondta neki hogy például te sosem leszel önálló, Meghogy a családban te csak egy megtűrt személy vagy.
Ezt én Valóban nem tudom hogy ezt mondta e, de ilyenről tudok hogy azt mondta hogy barátnőm buta..
Most költöztünk össze két hónapja ezért sok szülői segítséget kapunk a lakást is szüleim segítségével vettük. Probléma esetén szüleimhez mindig fordulhatunk.
Összetett amit felvázoltál.
Az egy dolog, hogy feszültség van köztetek. Az mindig lesz. Az valamilyen szinten még szükséges és jó ha van.
Más kérdés, hogy most a szüleitek miatt.
Egyrészről tisztázzátok egymás közt, hogy ti mit gondoltok és mit éreztek. Igyekezzetek tisztázni ezt magatokkal is, megkülönböztetve a környezetetek közvetlen véleményétől.
Van amit csak ti láttok a kapcsolaton belül, van viszont olyan is amit csak kintről, némi független rálátással lehet észrevenni.
A legfontosabb, ami nagyon sok mindenen segít, hogy kommunikáljatok elsősorban egymással. A párkapcsolatnak szerintem a lényege, hogy megnyílhatsz valaki előtt. Bármiben. Ez ad erős alapot. Bizalom. Ha meg visszaél vele valaki abból le kell vonni a következtetéseket, de először azt is szóvá kell tenni. Nagyon különbözőek tudunk lenni. Alapból magunkból kiindulva értelmezünk dolgokat. A kettő együtt pedig a félreértések gyökere. A legnagyobb őszinte szeretet mellett is feszültség fakad ebből.
Üdv!
Jókat!
Akkor igaza van a bnődnek. Az a baj, hogy a szüleid áskálódnak. Ha neked ilyesmiket mondanak, akkor simán elképzelhető, hogy neki is mond anyukád egyet s mást.
De nem nagyon értem. Segítenek nektek az összeköltözésben, közben meg fúrják?
A te térfeleden pattog a labda.
Hagyod, hogy anyád így beszéljen arról, akit szeretsz, nem állsz ki mellette, nem teszed helyre a szüleid.
Így valóban anyukád lesz az egyetlen, akire egész életedben támaszkodhatsz, mert a baràtnőd el fogja marni mellőled. Aztán a következőt is. Vagy választ neked olyan menyecskét, amilyet ő szeretne, te meg elfogadod. De szép is lesz! Ja, nem.
Tipikus anyuci pici fia vagy, egy pokolból jött anyóssal. Ha a barátnőd elhagy, akkor teljes joggal teszi.
Hónapok óta írom, hogy hagyd ott a csajt.
Idióta vay te is meg anyádék is.
Eddig "csak" a pénzével cs.sztettétek, most már ezzel is. Te meg anyádéknak hiszel, különben nem írnál ide hetente.
Azért a szülőknek enyhén szólva több tapasztalatuk van az emberi kapcsolatokról. Nem feltétlen butaság odafigyelni a véleményükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!