Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van az, hogy a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátommal nem lehet normálisan beszélgetni?

Figyelt kérdés

Egyutt elek a baratommal mar 7 honapja.

Sajnos sose tudtam vele beszelgetni,mindig csak a sajat dolgait mondja,en ha elkezdek beszelni a dolgaimrol nem erdekli.

Sose vigasztal meg,vagy nyugtatna meg!

Ma felhivtam telefonon?mert eleg rossz lelki allapotba vagyok,edesanyam korhazba van,es nem sok eselye van a tulelesre!

Meg a munkahelyen is a kolleganoim cseszegetnek,mert hianyoztam 1 hetet,mert beteg lettem,meg anyukam miatt,

Ma reggel ahogy mentem volna be a melohelyre ossze estem!

Meg kaptam egy rossz hivast! E miatt a munkahelyemrol is kirugtak!

Felhivtam a baratomat,rajta kivul senkim nincs.

És hiába mondok neki barmit nem is mond semmit! Leszarja mondom jo hagylak Csá!!

Letettem a telefont es elkezdtem bogni! Amit ritkan szoktam...

#sírás #Nem torodes
2018. júl. 31. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az istenért vagy együtt egy olyan emberrel, aki annyira szarik a fejedre, hogy még beszélgetni se tudsz vele? Milliószor inkább egyedül, mint egy ilyen fostengerben, amit te kapcsolatnak hívsz..
2018. júl. 31. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
... mit szeretsz te ebben az emberben miért élsz vele?
2018. júl. 31. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Küldesz képet a pasiról? Kíváncsi vagyok, mennyire néz ki jól, ha ezt is eltűröd neki. Èn már lecseréltem volna egy vibrátorra.
2018. júl. 31. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bajban ismertetszik meg a barát:)

Ennél még egy ellenség is jobb, az legalább plusz energiát ad:D

2018. júl. 31. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, miért ilyen, nem ismerem. A fő kérdés az, hogy ha "sose tudtam vele beszelgetni,mindig csak a sajat dolgait mondja", akkor miért költöztél össze vele?
2018. júl. 31. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem társak vagytok, csak dugópajtik meg lakótársak. Kb mintha azon rinyálnál, hogy a vibrátorod nem törölgeti a könnyeid.
2018. júl. 31. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Ugyanez a kérdesem lett volna, amit már Kolompár úr feltett. Eleve nem bútoroztam volna össze egy ilyen palival. Édesanyád ügyét sajnálom, kitartást neked. De a "párkapcsolatod" kb. az "edd meg amit főztél" tipikus esete. Hagyd el, jobb lesz neked is.
2018. júl. 31. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:

És mennyi idő után költöztetek össze?

Egyébként te egy eszköz vagy neki.

2018. júl. 31. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet,hogy nem tudja hogy kell reagálni ezekre a dolgokra.

Régen én se tudtam,de sikerült eltanulni a környezetemtől.

2018. júl. 31. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Szomorú de az ilyen ember nem szeret! El kéne gondolkoznod rajta, hogy mit vársz ettől a kapcsolattól! Anyukádnak jobbulást kívánok!
2018. aug. 1. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!