Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek nagyon hisztisre sikerült a hétvége, hogy ezt kiokádta magából. Nem kapott vajon elég teret itt?
A férfiak helyében kikérném magamnak, hogy egyenlőségjelet tesz a "cikk" írója maga és egy átlag, normális férfi közé és mindenki nevéban rinyál.
Megyek, elmorzsolok érte egy könnycseppet.
Huhh de gáz írás végig se tudtam olvasni.
Nem is tudok mit kezdeni vele. Szűklátókörű. Sok igazságot leír, de még többet elhallgat. És durván altalanosit. Itt a gyk-n ez tök megszokott értem én. .
Sajnálom az illetőt, mert ezzel a saját anyukáját is jellemezte! Ostoba kisfiú.
Egyszerű ez az írás, mint egy faék. Általánosítja mind a nőket, mind a férfiakat.
"Tudjátok ti egyáltalán, hogy milyen problémákkal küzdünk naphosszat?
Mondjatok már hármat, léccilécci. Nem tudtok, mert fogalmatok nincs, sosem gondoltatok bele."
Erre reagálnék csak. Tudok felsorolni nem három, hanem akár hat problémát is. Hogy miért? Mert figyelek a páromra. Ő is tud az én mindennapos nehézségeimről és én is az övéről. Ilyen egyszerű. Embernek és társnak tartjuk a másikat. Talán, ha ezek a kesergő "férfiak" is így gondolnák és az ismerkedés nem merülne ki annyiban, hogy "elviszem étterembe, veszek neki ékszert, cserébe adjon lyukat", akkor talán felfedeznék a másik emberi oldalát is, és kicsit komplexebben látnák ezt a kérdést is.
Van benne igazság
Sok nőt csak az érdekli hogy mindent megkapjon mert az neki alanyi jogon jár
Nem ugyan azt az energiát fekteti mint a férfi
Én hiszek az egyenlosegben egy kapcsolatban és próbálok úgy is viselkedni amit kapok azt adom vissza azt a törődést kedvességét stb
Mindkét oldalról arra törekszünk, hogy egyenlőek legyünk, erre a cikk írójához hasonló hisztis pasik és a feminácik túltolják a dolgot, kiélezik az ellentéteket, általánosítanak, a másik csoporban mindenkit egy kalap alá vesznek és egy tőlük teljesen független, homogén csoportként kezelnek, minden nőt elhordanak érzéketlen, pénzéhes pitsának, minden férfit pedig bunkó, nőgyűlölő, asszonyverő vadállatnak.
"Teleposztolod a fészbúkodat azzal, hogy “szeretet”, de nem tudod, mit jelent ez a kifejezés. Aki a legtöbbet teszi érted, aki az életét adná érted, azt úgy sikerül szeretned, hogy pont leszarod."
Ja, mert az önzetlen szeretet ismérve az, hogy egy listában jegyzed, hogy te mikor mit tettél a másikért, hogy az első adandó pillanatban a szemére vethesd, mikor nem úgy mennek a dolgok a kapcsolatban, ahogy ezt te elképzelted. Ha valakit tényleg annyira szeretsz, hogy az életedet adnád érte, akkor fel sem merül, hogy szívességnek tekintsd azt, ha valamit megteszel érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!