Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Srácok! Ilyen létezik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ilyen létezik, hogy azért van velem, mert "éppen nincs más" és ez évekig is tarthat?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, ebből 2 év jegyesség, fél év együtt élés. Az utóbbi időben vettem észre, hogy lekezelő, nem beszélget velem, a szex pedig szóba sem jöhet...

Mindene a hobbija, abba üti az idejét, pénzét, mindenét.

Aggódtam és szégyen, nem szégyen de megnéztem az előttem lévő barátnőjével az utolsó beszélgetését még 4 évvel ezelőttről. A csaj azt írta neki, hogy adja meg minden tartozását neki, illetve hogy a kapcsolatuk ideje alatt (kb. fél év) mindent a csaj fizetett, támogatta anyagilag stb. majd mikor kidobta a csajt, akkor ugye ez fel lett neki hánytorgatva.

Azt vettem észre, hogy most ugyan dolgozik, de teljesen megelégszik 120ezerrel, míg én ennek többszörösét keresem, de ő ezen nem akar változtatni, bár útálja a munkáját és sosincs semmire se pénze. Hó végén tőlem kér kölcsön. Gitárokra, kajára, meg sz.gépes játékokra költi.

Egy k**rva nagy óvodás 27 évesen.

Egy kicsit azt érzem, hogy csak a pénzért van velem, ha minőségi időt kérek tőle, akkor az kifullad egy moziban, velem nem jár el sehova, talán még szégyell is meg a családomat is.

Szerintem ha szíktanánk nem különösebben érdekelné. keresne valaki mást, aki pénzeli, vagy a szüleit húzza le.

találkoztatok már ilyen emberrel?

Én teljesen le vagyok sokkolva, olyan villámcsapásként ért...

2018. júl. 15. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.
2018. júl. 15. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan furcsa, mikor valakit evek ota tarto allapotok villamcsapaskent ernek. Nekem ha egy hetig nem beszelgetnenk rendesen a parommal mar az feltunne. Ettol fuggetlenul az jo, hogy legalabb most rajottel erre. A pasid nem ambiciozus, ami nek feltetlen baj, csak nem illetek ossze, ez van. Az, hogy nincs szex es lekezelo viszont mar baj, hogy te ezt elturod pedig sajat magad megalazasa.
2018. júl. 15. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy létezik ilyen...
2018. júl. 15. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

jó reggelt, fáj a valóság vagy mi? :D eddig csukva volt a szemed?:) ... a hibáztatás megy, de azért magadba is szállhatnál kicsit.

persze nem védeni akarom, azt magam sem értem, hogy 120at keres és még utálja is a munkáját akkor miért nem vált..

a hobbi az hobbi.. vagy már-már szenvedély, ezzel nehéz mit kezdeni.

a pénz tarhálás mondjuk egyértelműen gáz. főleg hogy erre kéri. ha kajáról vagy számláról lenne szó akkor még megértem de így..

2018. júl. 15. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En csak azt nem ertem, min vagy lesokkolva. Leirasod alapjan a csavo mindvegig egy lusta here volt, akire egy randinal tobbet nem kellett volna pazarolni.
2018. júl. 15. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez téged villámcsapásként ért?

Wow, nekem nem kellett kilenc hónap, hogy rájöjjek, az exem mekkora bunkó.

Hagyd ott és keress olat, aki megbecsül, pl.

2018. júl. 15. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Te vagy a nő vagy a férfi a kapcsolatban?
2018. júl. 15. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen persze. De nekem nem volt ilyen anyagilag lehúzós kapcsolatom. Csak olyan aminél gyakorlatilag sehova nem jàrtunk, nem voltak közös programok, pénzünk nem volt, nappalin tanultunk ( érettségi éve). Egy baràtjàt se ismertem. Szégyellt bizony. 10 hónap utàn elhagytam, de egyébként ez a rész a legkisebb gond volt a vele való kapcsolatban. Volt sokkal rosszabb is...

Azóta sokkal óvatosabb voltam pàrvàlasztàsnàl. Tudatosan figyeltem sok mindenre. Anyagilag senki nem húzott le, bàr volt aki próbàlkozott. Nem is talàlkoztam vele többet. ( első randin kölcsön kért hogy majd a màsodikon amikor szexelünk visszaadja)....na ezt nem! Semmilyen szinten ne ő döntse màr el mikor mi lesz köztünk.

8 éve, hogy ezekből a pocsék randis, pàrkeresős dolgokból kiszàlltam hàla égnek. A férjemmel semmi ilyen vagy hasonló gond nincs. Eljàrunk ide- oda, , a kapcsolat erős, szeretjük egymàst, és anyagilag is minden stimmel!

2018. júl. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!