Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tetszene nektek egy olyan férfi aki levadássza nektek az élelmet, saját lakhelyet építene és vigyázzna rátok? Ha kell fizikailag meg is harcolna értettek.
Mert akiket most a mama etet, azok mennek majd vadászni, mi? Sztem az egyedülálló anyák lennének a királyok a világvégében.
(Nem akarok kölyköket, nem magamat éltetem.)
szerintem mind elpusztulnánk.
megfertőződne az ivóvíz.. komolyabb radioaktív zónák alakulnának ki rövidesen.. arról nem is beszélve, hogy a sok dög (mármint döglött ember) foszlana a felszínen, nem lenne elég kapacitás mind elásni/eltüzelni.. gondolj csak bele milyen fertőzések lennének, kb esély sem lenne túlélésre.
Sokan jönnek ilyen fiktív szituációkkal, hogy "ha egy férfi képes lenne MEGHALNI érted... képes lenne EGY MEDVÉT megölni érted... kivágna 1000 fát és saját maga építene HÁZAT neked... maga bányászná ki a GYÉMÁNTOT, amivel megkéri a kezedet... az bejönne?"
Nem.
Az jönne be, ha pl a való életben kérés nélkül elmosogatna maga után, mert a többi csak szájjáratás.
Jobban érdekelne, hogy jelen idő, kijelentő módban ne írjon olyanokat, hogy vigyázzna meg értettek.
Nem bssza a füled ott a barlangban? Vagy a visszhang megkettőzi a mássalhangzókat?
Nem.
Vadásszunk együtt, a lakást közösen építsük fel, és ne harcoljon, mert marha jó, hogy megöleti magát, aztán úgy hogy vigyáz rám? :)
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!