Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, tetszene nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tetszene nektek egy olyan férfi aki levadássza nektek az élelmet, saját lakhelyet építene és vigyázzna rátok? Ha kell fizikailag meg is harcolna értettek.

Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Mert akiket most a mama etet, azok mennek majd vadászni, mi? Sztem az egyedülálló anyák lennének a királyok a világvégében.

(Nem akarok kölyköket, nem magamat éltetem.)

2018. júl. 10. 20:45
 12/22 anonim ***** válasza:
57%

szerintem mind elpusztulnánk.

megfertőződne az ivóvíz.. komolyabb radioaktív zónák alakulnának ki rövidesen.. arról nem is beszélve, hogy a sok dög (mármint döglött ember) foszlana a felszínen, nem lenne elég kapacitás mind elásni/eltüzelni.. gondolj csak bele milyen fertőzések lennének, kb esély sem lenne túlélésre.

2018. júl. 10. 20:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen fiktív szituációban, ahol vissza kellene térni ennyire az alapokhoz, nekem egy olyan férfi tetszene, akivel közösen építünk lakhelyet és egymásra vigyázunk. Ha ő ügyesebb a vadászatban, akkor ő csinálja, addig pedig én gyűjtögetek egyéb ehető dolgokat. Nem vagyok életképtelen, hogy valakire ennyire rá legyek szorulva, hogy mindent ő csináljon. Ez mindig kiszolgáltatott helyzetbe hozza az egyik felet. Ha például vadászat közben megsérülne a férfi, akkor éhen halnánk, vagy mi lenne? Jobb, ha közösen veszünk részt mindenben, és akkor elkerülhető az ilyen helyzet.
2018. júl. 10. 21:37
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Bartos <3
2018. júl. 10. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Sokan jönnek ilyen fiktív szituációkkal, hogy "ha egy férfi képes lenne MEGHALNI érted... képes lenne EGY MEDVÉT megölni érted... kivágna 1000 fát és saját maga építene HÁZAT neked... maga bányászná ki a GYÉMÁNTOT, amivel megkéri a kezedet... az bejönne?"

Nem.

Az jönne be, ha pl a való életben kérés nélkül elmosogatna maga után, mert a többi csak szájjáratás.

2018. júl. 10. 22:20
 16/22 A kérdező kommentje:
15-ös,pedig még vannak helyek ahogy így élnek. Régen is az emberek mindent maguk csináltak. Akkor még nem voltak puhány gyerekek, a túlélés volt a tét, bizony.
2018. júl. 10. 23:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Jobban érdekelne, hogy jelen idő, kijelentő módban ne írjon olyanokat, hogy vigyázzna meg értettek.

Nem bssza a füled ott a barlangban? Vagy a visszhang megkettőzi a mássalhangzókat?

2018. júl. 11. 04:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne :D ha ettől függetlenül tud civilizáltan viselkedni.
2018. júl. 11. 15:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem.

Vadásszunk együtt, a lakást közösen építsük fel, és ne harcoljon, mert marha jó, hogy megöleti magát, aztán úgy hogy vigyáz rám? :)

29n

2018. júl. 11. 15:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#16, most is a túlélés a tét, csak inkább IQ kell hozzá... amúgy is: ki tudsz te belezni egy vadlibát?
2018. júl. 12. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!