Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a barátnőmet és most úgy sír hogy nem tudom megnyugtatni. Mit csináljak?
Hááát, anyára én is ugrok, még itt sem szidom azoknak az anyukáját, akik nélkül szerintem jobb lenne a világ.
Anyákat nem bántunk.
Engem egyszer anyázhatna le a párom, azonnal összecsomagolnék, és elköltöznék.
Sok mindent eltűrök, az anyázás épp nincsen közte, főleg mivel édesanyám régen meghalt.
Utolsó, a kérdező örüljön neki, hogy a csaj "csak" sír, és nem verte amúgy szájba ezért.
Te meg tedd össze a két kezedet, hogy nem lépett le azonnal, mert suttyó vagy.
5-öske, ezek szerint teljesen rendben lévő dolog lekvaanyázni - ez a jelző "hozzá" jár - a másikat, és ő "csak hisztizik" emiatt.
Hát te sem vagy normális.
Szóval, akkor a te anyukádat nyugodtan lehet bántani, ugye? És elnézed a párodnak, ha lek..rvaanyáz téged?
Tudod, pl vannak emberek, akiknek már nem él az anyukája, és ha ilyet meghall a másiktól, akkor jobb esetben csak otthagyja, rosszabb esetben felpofozza az illetőt.
Káromkodás és káromkodás között is van különbség. Nem mindegy hogy mit mond az ember.
Inkább mondja, hogy dögöljek meg, minthogy az anyukámat szidja.
Nekem ilyen soha nem csúszik ki, mert soha nem mondtam ilyet.
Meg egyébként is: dühkezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!