Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után milyen konfliktusok volt a párotokkal, amikben nem értettek egyet?
1év után most költözünk össze párommal. Amikor együtt vagyunk vannak dolgok, amikben a nézeteink eltér, de mindig megbeszéljük. Pár hónapja elkezdtünk beszélgetni az együttélésről, megbeszéltük azokat a dolgokat, ami a másiknak valószínű nem fog tetszeni, és abban változtatni kellene.
Nektek volt összeköltözés után konfliktusotok/veszekedésetek? ha igen, mi?
N.
A fényviszonyok. Sosem lehetett elhúzni a sötétítőt, a villanyért meg hisztizett hogy kiég a szeme. Miközben én hunyorogtam, és fájt a fejem a félhomálytól... Most másik albérletbe költöztünk, itt redőny van. Egyelőre jól állunk, napközben nincs sírás, ha fel van húzva, cserébe nekem se kell éjjel-nappal égő villany. :D
Meg én attól borulok ki, hogy két mozdulatra képtelen, ha rendrakásról van szó. A szennyesruha a kosár tetején landol, mert felemelni luxus, a koszos tányér a pulton, pedig mellette a mosogató... Képtelen vagyok megérteni, miért nagyobb fáradtság.
Nekem hullik a hajam, a macskámnak meg a szőre, párom ettől borul ki.
Néha morgolódunk emiatt, de már megszoktuk egymást, senki se tökéletes. :)
"... és hirtelen villám csapásként hasított belém,hogy rend és tisztaság van állandóan meg el van mosogatva és hogy együtt élek egy nővel."
Örülsz mi, hogy van egy házicseléded?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!