Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek kiakar használni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiakar használni vagy tényleg szeret?

Figyelt kérdés
Tömör lényeg ismerem 3hónapja és össze akar velem költözni, én saját lakásban élek, míg ő albérletben lakik egyedül. Elhagyta 8honapja az élettársa akivel 7évig voltak együtt és ebből 6évet éltek együtt. Sok a rossz tapasztalatom mert eddig aki velem élt kihasznált szinte én tartottam el, mert be adott a rezsibe 20ezret havonta de kajába meg tisztálkodó szereknél 4hétből 1-2szer vásárolt be és többnyire én vásároltam és főztem. És nem tudom hogy szeret-e és tényleg csak azért akar-e velem élni mert mindig velem akar lenni vagy pedig mert én saját lakásban élek és így nem kellene lakbért fizetnie. Nem tudom hogyan jöljek rá arra hogy mi a valódi szándéka.

2018. jún. 19. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem feltétlenül kábít, lehet, hogy tényleg szeret, de lehet, hogy anyagi oka is van, hogy ilyen hamar szeretne költözni.

Szóval még lehetne várni vele.

Viszont az, hogy a korábbi kapcsolatodban kihasználtak, a te hibád is, mert hagytad, és nem voltak elvárásaid. Alap dolog, hogyha lakbért nem is, de a rezsi, kaja, egyéb szükséges dolgok felét fizeti, házimunkából kiveszi a részét. Ezt az elején meg kell beszélni, miként csináljátok. Hogy pl. Minden hónapban összedobtok 50-50-be egy összeget, és abból fizetitek a rezsit, kaját, háztartást, vagy egyéb módon számoltok el. És következetesnek kell lenni, ha elmarad, meg nem a megbeszéltek szerint csinálja, akkor beszélni kell vele, és felvázolni a lehetöségeit.

2018. jún. 19. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Ha a ház a tiéd, meg kéne várnia, míg megkéred, költözzön hozzád.

Nyilván akkor sem kéne ingyenélőnek lennie. De akkor is ez túl gyorsnak tűnik. Nem hinném, hogy a szerelem az oka. Hosszú távon ez nem hozhat túl sok jót

2018. jún. 20. 07:08
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Én 30 nap után költöztem össze a vőlegényemmel - előtte félévig cseteltünk, mert külflödön volt -, nagy ügy, de az intő jel, hogy gyakorlatilag nem is ismeritek egymást.

29n

2018. jún. 20. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Én egy szardai napon ismertem meg a második feleségemet, és szombaton összecuccoltunk. Ennek sok-sok éve, de azóta is töretlenül imádjuk egymást. Jelzem, sohasem mentünk bele semmiféle enyém-tied cigánykodásba. Amíg ilyen kérdés egyáltalán felmerül, felesleges összeköltözni.
2018. jún. 23. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
*szerdai
2018. jún. 23. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy kihasznáéna, de ha nem akarsz vele együttélni, akkor mondd meg neki.
2018. jún. 23. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!