Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 5. hónapos terhes vagyok, ès az élettarsam teljesen kifordult magából. Lassan èn is.
a pasi SOHA nem akart gyereket, tehát még csak nem is hibáztatható, h. kikészült.
ezért kéne az államnak, az egyháznak, és a családtagoknak végleg kiszállniuk abból a szarságból, hogy rábeszélnek másokat a szülőségre.
a párod nem alkalmas apának de te sem anyának.
egy ismerősöm is így járt, azt hite, nem lehet gyereke, majd teherbe esett, a párja örült neki egy ideig, aztán már nem törődött úgy velük, elváltak, most egy 10 éves kislányt nevel egyedül, és nem talál pasit magának.
gumival kellett volna szeretkezni mindig.
a dokid is el mehet a búsba a dignózisával.
szóval lesz egy gereked, aki NEM 20 évig, hanem halálodig ott lesz, és legalább 23-25 éves koráig, míg teljesen lábra nem áll, pénzelheted, nevelheted.
van egy drogos párod, és vannak az ősöreg, haldokl nagyszülők, akiinek nem kellett volna níomást gyakorolniuk a fiúkra, és akikre úgysem számíthattok.
én csak a gyereket sajnálom.
" pasi SOHA nem akart gyereket, tehát még csak nem is hibáztatható, h. kikészült."
De, hibáztatható, mert ő pofázott addig a nőnek amíg megtartotta a gyereket, most meg már késő. Tehát más bőrére, más egészségére, más ÉLETÉRE szórakozott, most meg ő hisztizik... Meg kell szabadulni a szánalmas fa.sztól, MÁR most látszik hogy szart sem ér mint ember. Azt meg nem tudom hogy kért okoz-e a babában ha melletted füvezik, és közvetve te is kapsz belőle... A gyereket meg add örökbe, a nem kívánt gyerekek akkor is sokat szívnak ha a szülő igyekszik nem éreztetni ezt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!