Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a rossz, csak én saját magam nem látom be?
Holnaptól nem főzöl, ha neki jó a tojás is. Azt főzz ami magadnak jól esik.
Egészségedre!
Még engem is elszomorít, pedig fiú vagyok. :( Nagyon nem szép ezt tenni a másikkal. Nincs igaza neki egyáltalán! Még ha tényleg annyira nem ízlik neki akkor se szabad ilyet mondani szerintem.
Nem lehet, hogy nagyon rossz napja volt? Nem tudok másra gondolni, ami magyarázna ilyen viselkedést... :(
Dehogyis vagy te a rossz, en kb. unnepnapokon fozok a baratomnak, ugyhogy orulhet.
Tok aranyos toled, amit csinaltal!
7 hetes terhes vagy?
Szerintem gondold végig baromi gyorsan, hogy meg akarod-e tartani azt a gyereket és élni egy ilyen emberrel, mert ha nem még el tudod vetetni. Ha meg igen, akkor ne panaszkodj, hanem panírozd a rántott húst.
Az, hogy kinek szülsz gyereket a te döntésed. Ha ennek, akkor vállad, de kussban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!