Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a rossz, csak én saját magam nem látom be?

Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok, húsundorral, tehát főzni is nehézkes a páromnak,mert rosszul vagyok a szagoktól, de szoktam persze. Tudtam, hogy nem a kedvence a zöldborsó főzelék, de máskor is megette( anyja is szokott azt főzni). Mivel nem akartam, hogy vacsi nélkül jöjjön haza munkából, és ma nem igazán tudtam volna húsosat főzni, sem pedig tojást sütni, az olajos szagtól, ezért főztem zöldborsó főzeléket főtt tojással. Egy olyan recept szerint, mivel ő laktóz érzékeny, ahol vízzel öntik fel és a tejet habarásként használják. Biztos ismeritek. Jó íze lett szerintem, csak kicsit híg lett, a kevés liszt miatt, mivel glutén érzékeny is, és szereti ha spórolok a drága liszttel.Annya se csinálta másképp. Hazajött, és elkezd morogni, hogy miért ilyet főztem, hús nélkül ez semmi.Stb. Hogy inkább ne főztem volna és süt magának tojást. Úgy csinált, mintha moslékot tettem volna elé. Pedig tegnap tegnapelőtt pörkölt volt nem mondhassa, hogy nem ilyekszem ígyis főzni... persze hangosan, hadd hallják a szomszédok mennyire sz.rul főzök... Aztán persze érzékenységemben, mivel szívből csináltam elsírtam magam és én lettem a rossz. Aztis mondta, hogy direkt főztem ilyet. Hogy lehet ennyire gonosz? Ő ha pl olyan édeséggel lep meg, amit nem szeretek is megeszem, ne vegyem el a kedvét.. Véleményetek?

2018. máj. 24. 17:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És annyira rosszul esik, hogy aztmongya rá abszolút nem finom :( énis ettem belőle, szerintem finom. Ha neki nem ízlik oké, de miért kell ezt csinálnia? És most én vagyok az aki elrontotta az estét a viselkedésemmel, csak mert szomorú vagyok...
2018. máj. 24. 18:05
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Az a véleményem, hogy ikyen tajparaszt és önző féritől nem kellett volna teherbeesni, mert ez csak rosszabb lesz.
2018. máj. 24. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Holnaptól nem főzöl, ha neki jó a tojás is. Azt főzz ami magadnak jól esik.

Egészségedre!

2018. máj. 24. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mire betolti az egyet a gyerek mar a kovetkezo baratnoje gondja lesz a csavo ugyis.
2018. máj. 24. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát, sajnálom, hogy ekkora bunkó a férjed. Nem tudom mi mást lehet mondani erre :(
2018. máj. 24. 19:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Még engem is elszomorít, pedig fiú vagyok. :( Nagyon nem szép ezt tenni a másikkal. Nincs igaza neki egyáltalán! Még ha tényleg annyira nem ízlik neki akkor se szabad ilyet mondani szerintem.

Nem lehet, hogy nagyon rossz napja volt? Nem tudok másra gondolni, ami magyarázna ilyen viselkedést... :(

2018. máj. 24. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Ujjab sikeres pár akinek gratulálhatok.
2018. máj. 24. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Dehogyis vagy te a rossz, en kb. unnepnapokon fozok a baratomnak, ugyhogy orulhet.

Tok aranyos toled, amit csinaltal!

2018. máj. 24. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

7 hetes terhes vagy?

Szerintem gondold végig baromi gyorsan, hogy meg akarod-e tartani azt a gyereket és élni egy ilyen emberrel, mert ha nem még el tudod vetetni. Ha meg igen, akkor ne panaszkodj, hanem panírozd a rántott húst.

Az, hogy kinek szülsz gyereket a te döntésed. Ha ennek, akkor vállad, de kussban.

2018. máj. 24. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Csinálj kő levest, egy kis poén nem árt meg, hátha elgondolkodik ;)
2018. máj. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!