Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kellene működnie a pénzügyeknek a kapcsolatunkban? Adjatok tanácsot!
20-25
anyósoméknál lakunk amíg én nem dolgozok. 30ezret adunk nekik havonta a kajára.
Basszus, a gyerek KÖZÖS! Vagyis mindkettőtök kell(ene) hogy költsön rá. Menjetek együtt vásárolni és akkor látni fogja hogy ez tényleg nem olcsó mulatság. Komolyan nem értem az ilyeneket, nem tud vigyázni a farkával, aztán ha a párja megakarja tartani a gyereket, akkor oldja meg, de felőle éhen is halhat, ő akkor sem vesz pelenkát ha havi félmillát keres...
Vagy te mennyit költesz pl fodrászra, mert az számonra pénzkidobás? (Meg a cipő is ha nem azért veszel mert tönkrement amid van). Anyós, apósnak ajándék, hát ez sem jó ötlet ha drága volt, de ez csak egyszeri alkalom, bár én biztosan megoldottam volna azt is fejenként 1000 Ft alatt...
Mert ha azért nem futja már a babára mert inkább magadra költöd, akkor viszont párodnak van igaza...
Akkor viszont párod vagy görény vagy totál nem ért ehez, és nem hisz neked. Mondom menjetek együtt vásárolni, vagy mutasd meg neki a blokkot hátha akkor észbe kap. Nagyon szánalmas ha valaki a saját gyerekére nem hajlandó költeni még alap dolgokra sem. Pedig a gyerek ugyanúgy az övé is mint a tied. Mi lesz később?? Dolgozhatsz majd még a beled kijön, mert nehogymár a férfi költsön a gyerekre?? Basszus...
Komolyan leírtad ezeket a kommenteket és nem érted, hogy miért nem kellett volna ezzel a pasassal gyereket vállalnod. Az eszem megáll.
Persze baromi jó dolog egyedülálló anyukának lenni, a gyermek is csak az előnyeit fogja megtapasztalni.
Cáfolj rám, de 2 évet töltöttem középiskolában, mint oktató és ~320 14-18 éves fiú / lány diákom volt. Láttam, hogy mit tesz velük egy ilyen helyzet. Ezért állok hozzá negatívan...hátha, aki erre jár és hasonló szituban van, annak lesz esze és elveteti / védekezik. Neked pedig belemegy a fejedbe, hogy másodikat nehogy vállalj, mert áááh ... úgysem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!