Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti elmondanátok a barátotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a barátotoknak hogy régen drogoztatok? És 2x megpróbáltam megölni magam akkor 21 voltam most 25 vagyok. Szerintetek elmondjam vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A múltad is te vagy. Szóval nem kéne szégyellni azt, aki voltál.

Gondolom azóta megváltoztál és jó útra tértél.

2018. máj. 12. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem kötelességed elmondani, azt osztasz meg vele, amit szeretnél.
2018. máj. 12. 22:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Igeen
2018. máj. 12. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért ne? Az alkohol meg a dohány is drogok.
2018. máj. 12. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:

én elmondanám.

szerintem ez izgalmas, de lehet, h. csak nekem, mert olyan a szakmám, ebben én a szenvedő embert látom meg, és nem elítéllek érte.

2018. máj. 12. 23:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Az alkohol, a cigaretta, a kávé,az energia ital... ezek mind mind drogok. Én is füvezgettem gimiben,de 5 éve még csak egy slukkot se szívtam pedig nem egyszer kínáltak. Egyik exemnek mondtam(nem akadt ki,csak meglepődött,mert nem nézte volna ki belőlem), a másiknak nem.
2018. máj. 12. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A múltamból mindent vállalok, a döntéseimet meg főleg. Ha valakivel összejövök, akkor pont azért teszem, mert engem is érdekel a személyisége negatív és pozitív része és fordítva is elvárom a dolgot. Ha csak a szépet és jót adnám elő magamról folyamatosan, akkor mitől lenne az illetővel a kapcsolatom több, mint egy random 5 perce megismert emberrel?
2018. máj. 13. 00:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze, de készülj fel, hogy ki fog dobni.

Öngyilkosságot próbáltál elkövetni, drogoztál, nem épp "álomcsaj" vagy, sőt.

Én ezek után 100%, hogy sakítanék, mert rettegnék, hogy mikor fogsz megint kötélhez folyamodni.

2018. máj. 13. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:

A drogozás még el megy de az hogy öngyilkosságot akartál el kovetni.. Hát én az ő helyébe szakítanék nem tudnék egy ilyen emberben bízni, sem vele élni és rettegnék hogy ha bármilyen kudarc ér az életben újra megpróbálod megölni magad.

Szerintem ne mond el neki.

2018. jún. 1. 12:28
 10/10 anonim válasza:

Nézd, én nem tudom, hogy milyen a ti kapcsolatotok. Az én olvasatomban a szerelem simán felülkerekedik az említett dologokon, de hogy ez nálatok hogy működik, fogalmam sincs.

Lehetséges, hogy meglepődik, vagyis nagy rá az esély, de nem biztos, hogy ki fog dobni. Ezért nem tudok érdemben választ adni.

Én mondjuk elég nyitott vagyok az illegális drogokra, de vannak durva kivételek.

Azt leírod, hogy milyen kábítószereket próbáltál, mennyit, milyen sűrűn, miért?

Továbbá hogy miért akartál öngyilkos lenni?

Van összefüggés a kettő között?

2018. jún. 25. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!