Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a barátotoknak hogy régen drogoztatok? És 2x megpróbáltam megölni magam akkor 21 voltam most 25 vagyok. Szerintetek elmondjam vagy inkább ne?
A múltad is te vagy. Szóval nem kéne szégyellni azt, aki voltál.
Gondolom azóta megváltoztál és jó útra tértél.
én elmondanám.
szerintem ez izgalmas, de lehet, h. csak nekem, mert olyan a szakmám, ebben én a szenvedő embert látom meg, és nem elítéllek érte.
Persze, de készülj fel, hogy ki fog dobni.
Öngyilkosságot próbáltál elkövetni, drogoztál, nem épp "álomcsaj" vagy, sőt.
Én ezek után 100%, hogy sakítanék, mert rettegnék, hogy mikor fogsz megint kötélhez folyamodni.
A drogozás még el megy de az hogy öngyilkosságot akartál el kovetni.. Hát én az ő helyébe szakítanék nem tudnék egy ilyen emberben bízni, sem vele élni és rettegnék hogy ha bármilyen kudarc ér az életben újra megpróbálod megölni magad.
Szerintem ne mond el neki.
Nézd, én nem tudom, hogy milyen a ti kapcsolatotok. Az én olvasatomban a szerelem simán felülkerekedik az említett dologokon, de hogy ez nálatok hogy működik, fogalmam sincs.
Lehetséges, hogy meglepődik, vagyis nagy rá az esély, de nem biztos, hogy ki fog dobni. Ezért nem tudok érdemben választ adni.
Én mondjuk elég nyitott vagyok az illegális drogokra, de vannak durva kivételek.
Azt leírod, hogy milyen kábítószereket próbáltál, mennyit, milyen sűrűn, miért?
Továbbá hogy miért akartál öngyilkos lenni?
Van összefüggés a kettő között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!