Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig azt akarja hogy a cicája közöttünk aludjon, mit csináljak? Én nem akarok macskával aludni. Mondtam neki megsértődött
"megsértődött" "20eves"
Itt van a macska elásva.Megsértődni kényelmes dolog, tovább élvezhető az eredeti állapot és még kárpótlásra is igényt tarthat a sértődött fél.
"mit csináljak?"
Ébreszd rá, hogy nem a személye ellen irányuló szándékos sértés az, hogy nem akarsz a macskával aludni, csupán neked ez kellemetlen, és ez pediglen egy párkapcsolat, ahol, ha tudjuk, hogy a másiknak valami kellemetlen és az a mi felelősségünk, akkor annak direkt módon nem tesszük ki a másikat.(Vagy kitesszük.)
amikor dugtok, akkorb is ott a macska, és figyel, esetleg beszáll?
régen olvastam egy szexmagaziban egy olyan pererz sztorit, hogy a nő a macskával nyalatta ki magát, azóta ha meghallom, h. vki. ilyen hülye macska-fan, hogy még az ágyba is beengedi, mindig ez jut eszembe, bár amúgy nem vagyok beteg agyú, inkább azok a betegek, akiknrk nem elég a pasijuk, közéjük tesznek egy nyavalyás, rohadt macskát.
"régen olvastam egy szexmagaziban egy olyan pererz sztorit, hogy a nő a macskával nyalatta ki magát," De azért elolvastad, te nem beteg. :> Nehogy elhiggyél már ilyen beteges fantáziát.
Hagyd ott a lányt kérdező, majd talál egy macskaszerető férfit, te meg egy macskátlan lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!